Økonomirådgiver

 publiceret 11. juli 2017 14:26:07

LandboSyd er i stærk udvikling, og vi søger derfor en økonomirådgiver som brænder for at yde rådgivning til det professionelle landbrug.

Den 1. september flytter vi i nye flotte lokaler tæt ved motorvejen i Rødekro

 

Som økonomirådgiver vil du få ansvaret for rådgivning og økonomisk sparring med en række udviklingsorienterede regnskabskunder. Dine primære opgaver vil være rådgivning indenfor regnskab, skat og strategi.

 

Vi forestiller os at du:

  • Har en baggrund som revisor eller tilsvarende solid økonomisk erfaring
  • Er proaktiv og lægger vægt på at rådgive dine kunder så de kan se muligheder og bliver sikret de bedste løsninger
  • Udbygger relationer til kunder ved hjælp af en stærk og udadvendt profil
  • Er opsøgende og ivrig efter at tilegne dig ny viden og udvikle dine kompetencer
  • Arbejder strukturet og sikrer opfølgning på dine kunder, og at du kan omsætte mål til handling

 

Vi tilbyder et spændende og udviklende job, hvor du bliver del af en ambitiøs og uformel organisation med professionelle kollegaer. Vi har en stærk holdånd med stor vægt på det tværfaglige samarbejde. Humor og god omgangstone er vigtigt i dagligdagen. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling og løn efter aftale.

 

Er du klar til udfordringen

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning via www.landbosyd.dk/jobVi tager løbende kandidater til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning.Har du spørgsmål kontakt Direktør Jan Fensholt-Hansen på jfh@landbosyd.dk

 

 

LandboSyd er en dynamisk og moderne rådgivningsvirksomhed, der landsdækkende servicerer det professionelle landbrug. Vi er ca. 130 medarbejdere og omsætter årligt for knap 90 mio. kr.. Pr. 1. september flytter vi til nye lokaler tæt på motorvejen.

Tip en venMere om stillingen | Se andre stillinger hos LandboSyd