Sælger i Jylland

Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVERPubliceret 22. september 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vedholdende sælger

til ledende producent af byggematerialer

Er du sælger med stort S? Og kan du identificere og bearbejde potentielle kundeemner inden for tekniske isoleringsprodukter i det jyske område, samtidig med at du vedligeholder relationen til eksisterende kunder gennem opfølgning og forretningsudvikling? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling hos Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER.

Vedholdende og proaktiv 

Som sælger af tekniske isoleringsløsninger og produkter bliver du med reference til salgschefen ansvarlig for projektsalg i det jyske distrikt, hvor du skal opbygge og vedligeholde BtB-grossister og virksomheder, der sælger og udfører isoleringsprojekter og -opgaver målrettet HVAC- og industrisegmentet. Du fungerer som bindeled mellem slutkunden, grossisten og ISOVER, og derfor er du vedholdende, proaktiv og flittig i din tilgang til opgaverne. Du har desuden en god forretningsforståelse og varetager ubesværet budgetansvaret på både segmentet og distriktet efter aftale med salgschefen.

Salg i blodet

Dine opgaver består af salg i dit geografiske område, hvor du med din troværdighed, strategiske tilgang og evne til at forstå kundens behov, planlægger og gennemfører direkte salg, besøg hos slutbrugere, rådgivere og på byggepladser. Du har ægte salg i blodet og er energisk, positiv og optimistisk i dit møde med andre.

Med din troværdighed og evne til at forstå andre mennesker og kommunikere i øjenhøjde kan du derfor opsøge nye potentielle kundeemner og kontinuerligt påvirke slutbrugere, ligesom du kan sikre optimal kommunikation inden for dit område til både markedet og ledelsen.

Stor faglig ballast

Du har en relevant byggeteknisk uddannelse og/eller erfaring som ingeniør, tekniker eller lignende med solid faglig viden om og erfaring med teknisk isolering. Du er derudover rutineret bruger af MS Office og CRM-systemer. Din faglige ballast gør dig til en værdifuld sparringspartner for dine øvrige kolleger, ligesom du kan forestå vejledning inden for dit område.

Du får en spændende stilling i en moderne, markedsledende global koncern, hvor du får gode muligheder for at demonstrere din dokumenterede erfaring med salg. Vi forestiller os, at du bor i det jyske område og kører ud hjemmefra. Vi tilbyder dig en god løn med firmabil og de nødvendigheder, du har brug for i en optimal hverdag.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 7539 3431. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER

Saint-Gobain Denmark A/S, ISOVER udvikler, producerer og markedsfører innovative og bæredygtige isoleringsløsninger til den danske byggeindustri. ISOVER isoleringsløsninger giver komfort og en effektiv byggeproces. Saint-Gobain koncernen er globalt ledende inden for byggematerialer. Flere informationer kan findes på www.saint-gobain.dk

Tip en venAndre stillinger