printshare

Driftsøkonomirådgiver til stærkt, fagligt rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding, POULSENPubliceret 1. april 2022
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Driftsøkonomirådgiver til stærkt, fagligt rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfaren og kundefokuseret rådgiver til ambitiøs forening og virksomhed.

Vil du være med til at opfylde en mission om at være Danmarks bedste rådgivningsvirksomhed? Kan du rådgive landmænd, primært inden for svineavl, om alt fra driftsøkonomi til forretningsudvikling? Har du lyst til at være en del af en flad organisation med plads til frihed, udvikling og efteruddannelse? Så kan du være den rådgiver, vi søger til KHL.

Som rådgiver hos KHL bliver du en del af et stærkt team af driftsøkonomer i en veletableret og ambitiøs virksomhed, der arbejder for at styrke økonomi og vilkår for landbruget. Med en høj grad af fleksibilitet og frihed til at træffe selvstændige beslutninger rådgiver du virksomheder, primært inden for svineavl, om alt fra økonomistyring til strategisk forretningsudvikling. I din afvekslende dagligdag på arbejdspladsen, der har en flad organisation og en uformel omgangstone, bliver du tovholder på en række kunder. Du får gode muligheder for at skabe din egen rådgivningsplatform og for at udvikle både dine personlige og professionelle kompetencer.

I stillingen er der endvidere muligheder for at kunne arbejde med nye produkter og projekter inden for AgroMarkets, Dashboard, Business Rate, ESG, InGeen alt efter ønsker og kompetencer.

Erfaren rådgiver med mod og meninger

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra et tilsvarende job eller fra den finansielle sektor. Du kan og vil udvikle dig fagligt og menneskeligt, og du har både viljen til at lytte og modet til at udtrykke dine meninger i klare vendinger. Som person er du servicemindet, åben, engageret og udadvendt, og du kan både arbejde selvstændigt og samarbejde i, og på tværs af, forskellige teams.

Du får en høj grad af frihed og eget ansvar i en virksomhed med fokus på udvikling af både mennesker og virksomheder. Derfor er det eksempelvis også et krav, at du deltager i efteruddannelse.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL, en traditionsrig forening og solid virksomhed

KHL er en aktiv forening fra 1869 og foreningen byggede eget rådgivningscenter i 1969 på Niels Bohrs Vej i Kolding, hvor virksomheden stadig ligger. KHL er en slagkraftig organisation, og et stærkt politisk og fagligt hus med tydelige værdier, stærkt sammenhold og kompetente medarbejdere der yder rådgivning inden for økonomi, svin, planteavl, kvæg, miljø, ejendom og advokat. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet. På KHL er der 70 medarbejdere, hvoraf de 40 er ansat i økonomiafdelingen.

Tip en venAndre stillinger