Kunderådgiver Børkop

Børkop Afdeling, Fynske Bank A/S

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Børkop afdelingen er beliggende Søndergade 14, 7080 Børkop og bygger på en lang historik i byen. Afdelingen oplever kundetilgang og derfor søger vi en dygtig rådgiver, der vil være med på holdet bestående af 6 dygtige og kompetente kolleger.

Om jobbet 

Du får ansvaret for en eksisterende kundeportefølje og plads til at opsøge nye kunder. Du skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer I gode behovsorienterede løsninger.

Om dig
Du har en finansiel uddannelse og du har som minimum nogle års erfaring som kunderådgiver med stærke kompetencer i rådgivning indenfor bolig, pension og investering.

Vi lægger vægt på, at du:

  • dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
  • er god til at skabe nye kontakter og gøre dem til stærke, langvarige relationer
  • er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling
  • er udadvendt og har en god energi og godt humør

 

Kort om Fynske Bank 

Vi er lokalt baseret på Fyn, i Trekantområdet og i Aarhus med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning.

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab og 
  • Fremsyn

 

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Ansøgning
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte filialchef Morten Lyng på direkte tlf. 76 63 76 66 eller mobil 23 11 72 01, eller HR-direktør Joan Keck Mortensen på mobil 25 42 42 55.

Der afholdes løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret3. januar 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktMorten Lyng mul@fynskebank.dk23 11 72 01

Arbejdsstedets adresseSøndergade 14, 7080 Børkop, DanmarkÅbn i Google Maps