Quality Assurance Specialist

IT & Finance, OpenNet A/S

Vi søger en Quality Assurance Specialist - vil du være med til at kvalitetssikre den digitale fremtid?

Er du klar til at bringe skarpe analyseevner, et falkeblik for detaljer og gode kommunikationsevner i spil?

Inden alting kører som smurt mellem vores samarbejdspartnere og slutkunderne, har en superskarp og detaljeorienteret medarbejder testet det hele igennem. Den Quality Assurance Specialist - muligvis dig? - mangler vi på vores hold. Vi søger derfor en dygtig og engageret Quality Assurance Specialist, som vil være med kvalitetssikre IT-løsninger til vores platform, som allerede nu har været med til at ændre og gøre en væsentlig forskel for den danske telebranche. Du bliver en central brik i vores team og er med til at sikre, at vi leverer de rette løsninger til vores partnere, som lever op til stadigt højere krav til funktionalitet, driftsstabilitet og sikkerhed.

Hos OpenNet har vi en god og organiseret tilgang og strategi for Quality Assurance-området, gode processer og en høj grad af automatisering. Alt det vil vi løfte til et endnu højere niveau, og som vores nye kollega kommer du til at hjælpe os med at lykkes med det - alt imens du dygtiggør dig selv.

Du bliver medansvarlig for at drive en platform, der kun er én af i Danmark

Som vores nye Quality Assurance Specialist spiller du en central rolle i at sikre kvaliteten af vores leverancer fra softwareleverandører og kvaliteten i de integrationer, vi har med vores samarbejdspartnere i telebranchen. 

Derfor arbejder du tæt sammen med projektgrupper, kollegerne og eksterne partnere i planlægningen og gennemførslen af en bred vifte af testaktiviteter - og samtidigt trækker du på dine analytiske evner i forhold til at spotte og implementere forbedringstiltag. Dine opgaver omfatter derfor blandt andet

  • planlægning, koordinering og gennemførsel af testaktiviteter i samarbejde med projektgrupper og eksterne partnere
  • analysere krav og identificere, hvad og hvordan der skal testes
  • sikre udførsel af test, enten selv eller ved at koordinere med andre
  • håndtere defekter og holde interessenter informeret om testfremskridt og defekter
  • identificere og igangsætte forbedringsinitiativer baseret på læring fra testprocessen
  • bidrage til den fortsatte automatisering af vores testværktøjer
  • koordinering og facilitering af integrationstest mellem partnere 
  • løbende forbedring af vores processer på testområdet.

Er du den vi leder efter? En detaljerytter, der er klar til udvikling

Hvis du før er blevet kaldt "detaljerytter", så læs videre - vi leder netop efter en, der har øje for detaljerne og går struktureret og analytisk til værks. Derudover tager du ejerskab for dine opgaver og har mod på at sætte dig i spidsen som facilitator på testsessioner, du har ansvaret for at løbe i mål - selvfølgelig med sparring fra dine kolleger.

Derudover er du god til at koordinere, kommunikere og samarbejde, når du er i dialog med leverandører og samarbejdspartnere. Om du er udannet for nylig eller har mere erfaring er ikke det vigtigste - bare du har mod på at lære og udvikle dig, og at du er en holdspiller.

Men kan du sætte flueben ved nedenstående, er det bestemt en fordel: 

  • erfaring med Quality Assurance 
  • teknisk forståelse og gerne erfaring med testværktøjer.

Der er gode muligheder for udvikling og opkvalificering i jobbet, og vi skal nok bidrage til at sikre, at du får en grundig introduktion til vores IT-landskab, testmiljøer og samarbejdspartnere. Vi forventer ikke, at du er ekspert i hverken vores platform eller position i branchen på forhånd.

Hvordan ser din hverdag ud i OpenNet? Høj faglighed, fleksibilitet og fællesskab

Du bliver en del af afdelingen IT & Finance i OpenNet, hvor vores Quality Assurance team holder til, og kommer til at referere til Mikael Boye Enig, der er chef for afdelingen. I din dagligdag arbejder du selvstændigt, men i samspil med dine kolleger, partnere og leverandører. 

Din nærmeste kollega bliver Test Manager, Jacob Hee Laursen, der fortæller om at arbejde i OpenNet:

"Mellem kollegerne er vi uformelle, og dagen byder både på effektivt arbejde, dårlig humor og godt humør. Vi klarer ærterne og har en fest samtidigt. Og så støtter vi altid hinanden og er pragmatiske."

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor du som udgangspunkt arbejder fra OpenNets lokaler i Silkeborg. 

Vi sætter pris på hinandens selskab og tror på, at vi skaber de bedste løsninger sammen, men har også gode muligheder for at arbejde hjemmefra. 

Ræk ud til Mikael Boye Enig hvis du har spørgsmål til stillingen.

Hvem er OpenNet? Vi binder branchen sammen, og fællesskabet er drivkraften

Vi leverer en samarbejdsmodel og IT-platform til åbning af fibernet, som gør det nemmere for tjenesteudbydere og netejere at samarbejde. Det gavner både vores samarbejdspartnere og ikke mindst slutkunderne, som får flere valgmuligheder på deres fiberforbindelser. På den måde accelererer vi den digitale udvikling i Danmark, mens vi realiserer vores mission: at binde branchen sammen og gøre det komplekse enkelt.

Vores forretningsplatform er den eneste af sin slags i Danmark, og vores vision er at skabe forbindelser uden grænser - helt enkelt. Vi har været i drift siden 2019 og har allerede en dækning på over 1,1 mio. adresser. 

OpenNet er en fleksibel arbejdsplads, hvor det stærke fællesskab er det første, du møder. Du får mere end 20 kolleger, som til dagligt arbejder i forskellige teams. Fagligheden er høj, og vi er en flok specialister, men vi når længst sammen og samarbejder på tværs af forretningen. Vi får det til at ske - vi realiserer vores overordnede mål såvel som dagligdagens opgaver, og vi sparrer med hinanden i løbet af arbejdsdagen. Og så har vi det sjovt og interesserer os for hinanden - både i og uden for arbejdstiden - og der er ikke langt fra faglige møder til grin og et slag bordfodbold.

Tip en venAndre stillinger

Publiceret28. juni 2024

AnsøgningsfristLøbende

KontaktMikael Boye Enig+45 4132 9835

Arbejdsstedets adresseRandersvej 2A, 8600 Silkeborg, DanmarkÅbn i Google Maps