AV-Tekniker

BrøndbyPubliceret 30. juli 2020
Ansøgningsfrist 30. september 2020

Vi søger AV-Teknikere til vor afdeling i Brøndby. Du brænder for at arbejde med AV-teknik, er  teknisk velfunderet og uddannet indenfor elektronikbranchen. Du sætter en ære i, at levere kundeløsninger i topkvalitet, og vil prøve kræfter i en virksomhed som er topprofessionelle indenfor AV.

Arbejdsopgaver

Installation og montering af AV-udstyr herunder:

  • Montering og justering af alle typer projektorer, lærreder, monitorer, lydsystemer, LED Skærme mv.
  • Programmering af styrepaneler (Neets-paneler).
  • Service og support af eksisterende AV-udstyr.

Faglige kompetencer

Vi forstiller os, at du har en baggrund som elektronikmekaniker, elektriker eller radio/TV mekaniker gerne med erfaring indenfor AV-løsninger eller anden teknisk baggrund. Du har erfaring med installation og styring af AV-opgaver samt forståelse for diverse former for AV-signaler og montering. Derudover har du gode IT kundskaber, et stort overblik over installationsprocessen, dygtig til fejlfinding og besidder den nødvendige basisviden inden for programmering. Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk både i skrift og tale.

Personlige egenskaber

Du har drive, er grundig, kvalitetsbevidst og fagligt stolt. Samtidig er du udadvendt, præsentabel og velformuleret, da du får en bred berøringsflade - både med kunder, men også internt i virksomheden. Du er passioneret med en positiv tilgang, imødekommende og brænder for AV-teknik. Du arbejder selvstændig, struktureret og ved, hvad der skal til for at styre en opgave i mål.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende, afvekslende og udfordrende job i en virksomhed som er i rivende udvikling. Du får en selvstændig hverdag med frihed under ansvar, hvor alle medarbejdere elsker det de gør, og gør det er bedst til. Du får gode kolleger med et godt humør og et stærkt fællesskab, hvor der løftes i flok, og hvor to dage ikke er ens. Løn efter kvalifikationer, servicebil, bærbar, PC, mobiltelefon, pensionsordning og sundhedsforsikring. Der vil være oplæring og træning i produkter og processer, så du bliver klædt ordentligt på til jobbet. Løbende vil der være mulighed for kurser. Kørekort er en nødvendighed og straffeattest skal forevises.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt da venligst Ulrik Schmidt på 2888 3453.

Stillingen:

Fastansættelse 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse: 

Snarest.

Seneste ansøgningsfrist:

30. september 2020. 

Om AVC

AVC er en af Danmarks førende AV-leverandører med landsdækkende salgs- og serviceafdelinger i Horsens, Odense og København. Idégrundlaget for virksomheden er rådgivning, salg og servicering af AV-udstyr og professionel lyd til den offentlige og private sektor i Danmark. Vi har i dag et højtudviklet og omfattende produktprogram, der på internationalt plan er grundigt testet, således at vi kan rådgive, levere og servicere den optimale løsning for vore kunder. Med vore kompetencer og brug af innovativ teknik samt mere end 50 års erfaring som professionel AV-leverandør, udgør AVC en stærk og stabil samarbejdspartner, der skaber kvalitetsbevidste, let håndtérbare og fremtidssikre AV-totalløsninger til både store og små behov.

Tip en venAndre stillinger