printshare

Service & Aftersales Manager

Service & Aftersales, Migatronic A/SPubliceret 13. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Motiveres du af værdiskabende servicesalg indenfor svejsning og avanceret robot- og automationsteknologi? Kan du anvende forståelse af kunder og tekniske problemstillinger til at skabe og sælge serviceydelser? Hvis ja, er rollen som Service and Aftersales Manager ideel for dig.

Hos Migatronic udvikler, fremstiller, sælger og servicere vi svejsemaskiner og automatiserede svejserobotløsninger. Vi er en solidt forankret virksomhed med store vækstplaner, og som vores nye medarbejder vil du få en betydningsfuld rolle i vores fremtidige vækst.

Som Service & Aftersales Manager får du et afvekslende job, hvor omdrejningspunktet er vores kunder. Rollen er som udgangspunkt todelt; først og fremmest vil du være ansvarlig for salg af service og eftersalg til nye og gamle Migatronic kunder, og herunder agere Key Account Manager for udvalgte store servicekunder. Dernæst vil du bidrage til udvikling af nye kommercielle servicekoncepter for at skabe en best-in-class service portefølje af traditionelle og innovative digitale serviceydelser. Splittet imellem de to ovennævnte områder vil variere i perioder, men der forventes en vægtning i omegn af 65% salgsaktiviteter og 35% udviklingsaktiviteter.

Du vil få en stor berøringsflade med bl.a. kolleger i Service Teamet, Robotteknikere og ikke mindst vores salgsorganisation. Kontakt og samarbejde med kunder og partnere er ligeledes en naturlig del af jobbet.

 

Servicesalg og konceptudvikling

Som Service &Aftersales Manager vil dit primære mål være at gøre Migatronic en strategisk partner for professionelle slutkunder og partnere, sikre positive og vedvarende kundeengagementer og herigennem øge Migatronics "share of wallet".

Nøgleaktiviteter kan inddeles i følgende:

  • Etablere og eksekvere kommerciel go-to-market plan for servicesalg
  • Følge op på salg og kundeforespørgsler
  • Selvstændigt drive komplekse service og eftermarkedssalg, samt supportere vores projektsalgsorganisation når relevant
  • Præsentere og træne salgsorganisationen i salg af basale serviceydelser
  • Agere Service Key Account Manager for udvalgte store servicekunder
  • Supportere og selvstændigt udvikle efterspurgte servicekoncepter, herunder potentielt TCO-koncepter, ikke afprøvet kontrakttyper, digitale serviceydelser, m.m.
  • Optimere salget af reservedele - hovedsageligt igennem projektsalg, men potentielt også via Migatronics partnernetværk
  • Agere projektleder ved enkelte service retrofit projekter

 

Energisk, nysgerrig, vedholdende

Den ideelle kandidat har erfaring med teknisk salg/servicesalg indenfor automationsbranchen eller tilsvarende, og hermed basal forståelse af typiske kundebehov og serviceaktiviteter.  

Vedkommende har en struktureret tilgang til både salg og konceptudvikling, samt gode evner til at påvirke og overtale sine omgivelser (på dansk, engelsk og potentielt tysk). Derforuden bør kandidaten være proaktiv af sind når kommercielle muligheder byder sig, samt evne at observere, bearbejde og drage fordel af ændringer i markedet til at udvikle og implementere nye, og potentielt digitale serviceløsninger.

Vi forestiller os at du har en enten teknisk eller kommerciel baggrund som sælger, uddannet cand.merc., ingeniør, automationstekniker, maskinmester eller tilsvarende.

Viden om typiske automationsløsninger og kendskab til større mærker indenfor industrirobotter er en fordel, men ikke krav.

Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer. Du er serviceminded, løsningsorienteret, proaktiv og generelt engageret i dit arbejde. Dertil er du er glad for selvstændigt at drive opgaver, men samtidig god til at samarbejde på tværs af afdelinger når relevant.

Størstedelen af dit arbejde vil foregå ved kunder hovedsageligt i Danmark eller på vores kontor i Aabybro.

 

Serviceorganisationen

Migatronic er på en vækstrejse, hvor service spiller en central rolle. Serviceafdelingen er i dag en selvstændig performance unit, som beskæftiger sig med opdatering og udvikling af serviceportefølje, direkte og indirekte salg af services, samt levering af service i form af ad-hoc og faste aftaler på virksomhedens tre hovedsegmenter (core business, standard automatisering og customized automatisering). Hertil beskæftiger Serviceafdelingen sig også med svejseoptimering.

Du bliver del af en serviceorganisation med +25 kolleger og flere er på vej. Du vil referere direkte til Service og Aftersales direktør.

 

Lyder jobbet som noget for dig, og ser du dig som vores nye Service & Aftersales Manager? Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi IKKE modtager ansøgninger eller CV via e-mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service and Aftersales Direktør, Frederik Bjarkam på 2019 5363 eller via mail fbj@migatronic.dk.

 

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge vores ledige stilling. Derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt - allerede INDEN du bliver ansat. Følg linket og sign-up til vores Ansøger-træning: Migatronic - Ansøger træning

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist. Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat

Tip en venAndre stillinger