Salgschef

HYTOR Fluid Solutions AS, EsbjergPubliceret 16. marts 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Synlig og stærk salgschef til leverandør af bl.a. systemløsninger til industri- og energisektoren.

Vil du have det overordnede ansvar for salget af HYTORs kundetilpassede specialløsninger til energi- og industrivirksomheder? Kan du skabe målbare resultater, opbygge og udvikle stærke kunderelationer og løbende vurdere markederne? Så er du måske den nye salgschef hos HYTOR Fluid Solutions.

Som salgschef og medlem af HYTORs ledergruppe skal du medvirke til, at virksomhedens ressourcer, både kapital og medarbejdere, bliver anvendt og udviklet optimalt. Du har ansvaret for den daglige ledelse af salgsafdelingen i HYTOR Fluid Solutions, herunder internt og eksternt salg, engineering og business development.

Løsningsorienteret partner med erfarne specialister

HYTOR som gruppe har gennem de senere år udviklet sig til primært at beskæftige sig med tilpassede tekniske systemløsninger og komponenter samt specialiserede værktøjer og værktøjsløsninger. HYTOR er en løsningsorienteret forretningspartner med detaljeorienterede og erfarne specialister. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg og afdeling i UK samt aktiviteter i Fjern- og Mellemøsten.

Synlig leder med teknisk salgserfaring

Som salgschef er du et vigtigt aktiv i forhold til udarbejdelse og eksekvering af salgsstrategien og er samtidig også omdrejningspunktet for den forestående og løbende kontakt med kunder og leverandører, både eksisterende og potentielle. Du udarbejder og effektuerer både salgs- og omkostningsbudgetter, og du sikrer, at salgsafdelingen har de nødvendige kompetencer og den nødvendige fokus på resultaterne. Som person er du i stand til at guide og engagere dit team til at opnå resultater i fællesskab.

Du har en akademisk uddannelse som maskinmester, maskiningeniør eller lignende, min. syv års erfaring fra en teknisk industri- eller servicevirksomhed og mindst fem års erfaring med salgsledelse inden for det tekniske område.

Desuden er du fortrolig med værktøjer inden for målstyret salg. Du er en synlig leder med gennemslagskraft, gode kontakt og forhandlingsevner og gode kommunikationsevner på dansk, engelsk og gerne tysk. Som medlem af HYTORs ledergruppe får du både et stort ansvar og en stor indflydelse på den fortsatte udvikling af en virksomhed med stolte traditioner og fokus på faglig dygtighed og høj kvalitet.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

HYTOR designer og opbygger specialløsninger samt sælger, servicerer og udlejer udstyr til olie- og gasindustrien, vindmølleindustrien og industri generelt. Som samarbejdspartner og leverandør er HYTOR den pålidelige og løsningsorienterede forretningspartner, der med detaljeorienterede specialister, kompetent erfaring og præcision skaber værdifulde løsninger af høj kvalitet. Hos HYTOR er faglig dygtighed og høj kvalitet en selvfølge og det er menneskerne bag systemerne, som gør forskellen.

Tip en venAndre stillinger