Reparatører

Vald. Birn A/SPubliceret 1. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

REPARATØRER TIL VALD. BIRN A/S

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien. 

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. 

Koncernen beskæftiger omkring 750 medarbejdere, heraf ca. 500 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes internationalt. Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie.

Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling.

Kan du se dig selv i disse værdier? Så er du måske vores ny kollega.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Grundet høj aktivitet søger vi et antal dygtige reparatører til dag, aften og nat. Du vil blive oplært på daghold.

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være at:

  • Reparation på produktionsudstyr  
  • Diverse fejlfindingsopgaver af mekanisk, pneumatisk og hydraulisk karakter
  • Forebyggende vedligehold 
  • Diverse forekommende ad hoc opgaver i afdelingerne 

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har sikkert en faglig baggrund som klejnsmed, automekaniker, landbrugs¬maskine-mekaniker eller tilsvarende. 

Har du tillige reparations- og/eller vedligeholdelseserfaring på robotudstyr, CNC-maskiner, etc. er det et ekstra plus. Det vigtigste for os er, at du anlægger en selvstændig tilgang til jobbet, således at forstå at du betragter opgaverne og udstyret "som var det dit eget", og heri anlægger det langtidsholdbare reparations- og vedligeholdelsesperspektiv i dine løsningsløsningsvalg og beslutninger.   

Du har gerne en god IT-forståelse og er fortrolig med at arbejde i en organisation med meget høje sikkerheds- og kvalitetskrav.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er typen der altid planlægger din opgaveløsning grundigt og systematisk på forhånd. 

Du er selvledende og kommunikativ stærk, og du opbygger en naturlig tillid omkring din person, samtidig med at du har en medfødt og energisk tilgang til opgaverne. 

Du er løsningsorienteret og evner at skabe konstruktive relationer med kolleger og eksterne samarbejdspartnere, så vi holder en fælles agenda. 

Du besidder en god portion tålmodighed, og du er en god teamplayer med en nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning. 

Dit drive og din tilgang til opgaverne gør det helt naturligt for dig at tage ansvar og ikke mindst overholde deadlines. 

Som person er du udadvendt og robust, og du trives med teknisk komplekse problemstillinger i et produktionsmiljø med til tider korte og skarpe deadlines. 

VI TILBYDER

Du får en god oplæringsperiode omgivet af kompetente kolleger, og du bliver et aktiv i en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed. 

Gagepakken forhandles individuelt ud fra virksomhedens kvalifikationslønsystem. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115. 

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet de rette kandidater. 

Tip en venAndre stillinger