Støberi operatør

 Publiceret 22. marts 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Når du søger dette job vil du blive bedt om at deltage i et videointerwiew med et par korte spørgsmål. Hvis du ikke ønsker det kan du blot springe dette punkt over. Du kan slette og optage igen lige så mange gange som du ønsker det.

Vi søger støberi operatører på henholdsvis dag, aften og nathold. Om nogle måneder planlægger vi at starte op 2 x 12 timers vagter på dag og natholdet, derfor skal du være indstillet på at din mødetid kan komme til at ændre sig.

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter medarbejdere som kan lære håndværket støbning.

Jobbet består i at håndstøbe højteknologisk aluminiumsstøbegods bl.a elbiler, motorcykler og højspændingsindustrien. Vi har både manuelle og automatiske anlæg. Arbejdet er fysisk og varmt og kræver at du har en håndværksmæssig tilgang til jobbet. Derfor er det vigtigt for os at du har håndelag. Det kan være at du er faglært indenfor et andet område, men gerne vil noget andet. Så er her muligheden for at lære et nyt håndværk og hvis du har lyst og evner til mere, så kan du på sigt tage en uddannelse som støberitekniker.

Du skal have stor kvalitetssans og kunne lide at arbejde selvstændigt ved din egen arbejdsplads. Du skal være villig til at modtage undervisning og sidemandsoplæring fra erfarne støbere og teknikere ved Jydsk Aluminium Industri. Du skal kunne forstå, læse og tale dansk.

Vi tilbyder gode kollegaer i en afdeling hvor der er en god og sjov tone, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

I oplæringstiden, vil dine arbejdstider være følgende:

Arbejdstider på dagholdet er mandag til torsdag 06.00 - 13.25 samt fredag fra 06.00 - 15.00

Arbejdstider på aftenhold er mandag til torsdag 13.25 - 23.00

Arbejdstider på natholdet er søndag fra 20.15-06.00 mandag-fredag morgen 23.00-06.00

Vi glæder os til at modtage din ansøgning som kun kan sendes til os via link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/wuxqm6/stoberi-operator

Vigtigt: Skriv dine foretrukne arbejdstider i ansøgningen. Vi vil ikke at modtage ansøgninger som er skrevet af pligt. Vi vil have ansøgninger fra kommende medarbejdere som ønsker sig et varigt og stabilt arbejde i støberiet.

Vi ansætter løbende, så derfor send din ansøgning allerede i dag.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Flemming Skybjerg på telefonnummer 42134407 

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 220 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tip en ven