Mekaniker

P. Christensen Kolding, P. Christensen A/S

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og motiveres du af at arbejde både med person- og varebiler inden for flere forskellige bilmærker?  - så er du muligvis vores nye mekaniker til vores værksted i Kolding.   

Hos P. Christensen i Kolding søger vi en mekaniker til vores værksted, der vil komme til at specialisere sig inden for mærkerne Peugeot, Opel, Fiat, Citroën, Hongqi, og VOYAH. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være service, fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af både person- og varebiler.   

Som vores nye mekaniker vil du blive en del af vores spændende rejse i et nyt multibrand bilhus, hvor vi lige har indviet vores nye og super moderne værksted. Du vil indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling, samt høj kvalitet og de ekstraordinære kundeoplevelser. Vi stiller de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne.  

Vi søger dig, som:  

  • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job - erfaring med Stellantis mærkerne er en fordel, men ikke et krav 
  • Brænder for at arbejde med både person- og varebiler  
  • Sætter en ære i at levere høj kvalitet og ekstraordinær god service   
  • Arbejder struktureret og selvstændigt   
  • Vægter det gode og tætte samarbejde højt med dine kolleger 

  

Skal du med på rejsen?  

Søg stillingen hurtigst muligt eller ræk ud til Værkfører Peter Graby på telefon 30598511 for en nærmere dialog om jobbet.  

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.   

Vi glæder os til at høre fra dig.  

Tip en venAndre stillinger