Gruppeleder til international servicevirksomhed

Servicevirksomhed i SønderjyllandPubliceret 6. juli 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Gruppeleder med ansvar for daglig ledelse af en afdeling med ca. 20 medarbejdere.

Vil du være bindeled mellem kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland? Har du ledelseserfaring, og kan du lede og motivere medarbejderne i dit team, så de har de rette betingelser for at yde den bedste kundeservice? Så er du måske den Gruppeleder vi søger for en international servicevirksomhed med hovedsæde i Sønderjylland.

Som Gruppeleder får du ansvaret for et team med ca. 20 medarbejdere i denne spændende internationale servicevirksomhed. Udover den daglige ledelse arbejder du sammen med dine Gruppeleder-kolleger for at styrke og videreudvikle den høje kvalitet og effektivitet i virksomhedens kundeservice.

Kvalitet og service er fundamentet

Du får en nøglerolle med reference til driftschefen i en virksomhed, der er Europas største på sit felt. Medarbejderne er omdrejningspunktet for både drift og fortsat udvikling af virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du som Gruppeleder har erfaring med ledelse, forstår administrativ produktion og processer og gerne har arbejdet med effektiviseringer, Lean eller lignende.

Professionel og inspirerende Gruppeleder

Du har det personalemæssige ledelsesansvar for medarbejderne i dit team, og du skaber et professionelt og inspirerende arbejdsklima, der samler medarbejderne om de fastsatte mål. Sammen med de øvrige ledere koordinerer du den løbende ressourcefordeling, og du identificerer de opgaver og arbejdsgange, der kan digitaliseres eller på anden måde optimeres.

Erfaren leder med gode evalueringer

Du har en relevant uddannelse, f.eks. med en merkantil baggrund, og din ledelseserfaring bakkes op af gode evalueringer. Du kender til administrative processer og har måske erfaring med ledelse af administrative funktioner. Du kommunikerer ubesværet i skrift og tale på dansk og engelsk, og du trives med en bred kontaktflade både internt og eksternt.

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Tip en venAndre stillinger