Tilsynsførende til Valby

Forenede ServicePubliceret 7. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Føler du dig tilpas med ansvar og nyder et godt samarbejde?

Så er det muligvis dig vi søger som vores nye tilsynsførerende i Forenede Service. Vi beskæftiger på nuværende tidspunkt ca. 2.500 medarbejdere, men vi sigter hele tiden mod udvikling, hvilket du selvfølgelig bliver en del af. Du får en central nøgleposition i driften ude hos kunderne, og stillingen er deltid og vil ligge i morgentimerne.  

Om jobbet

Vi søger en engageret og ansvarsbevidst tilsynsførerende til Forenede Service i Valby. Som tilsynsførerende får du sammen med servicelederen ansvaret for serviceassistenterne. Tilsynsføreren skal sikre kvaliteten af arbejdet leveret hos kunden og skabe et godt arbejdsklima mellem kollegerne.

Om dig

 • Du har erfaring med ledelse, gerne indenfor rengøringsbranchen.
 • Du formår at motivere dit samarbejdende hold af medarbejdere, der hver dag yder deres bedste.
 • Du kommunikerer klart på dansk eller engelsk, både mundtlig og skriftligt.
 • Da du kommer til at have daglig kontakt med vores kunder er det vigtigt, at du fremstår præsentabel og udadvendt.
 • Det bliver en del af din arbejdsgang at besøge vores kunder, hvorfor det forventes, at du har kørekort B.  
 • Det er derfor en klar fordel, hvis du har flair op IT.

Om os

Hos Forenede Service løser vi enhver serviceopgave, så alle kunder er tilfredse. Vi vægter miljøet højt og har derfor skiftet 70.000 liter rengøringskemi med plantebaserede rengøringsmidler. Vi ønsker at skabe arbejdspladser, der respekterer forskellighed og diversitet. For videreudvikling af vores personale er uddannelse og videreuddannelse en prioritering.

Vi tilbyder

 • En fast deltidsstilling, hvor der er mulighed for ansvar og tilrettelæggelse af hverdagen.
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling i samarbejde med dine kompetente kollegaer.
 • Mulighed for leje af attraktive boliger til din ferie, i både ind- og udland.
 • Personalegoder, sundhedsforsikring og pensionsordning.
 • Du ansættes efter overenskomst

 

Ansøgning

Kan du nikke genkendende til overstående og finder stillingen interessant? Så send din ansøgning og CV. Ansøg gerne hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette Kromann på 40 76 12 20 hverdage mellem kl. 10 - 16.

Forenede Service er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark.

Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,5 mia.  Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

Tip en venAndre stillinger