Buschauffør

Aalborg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 9. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Drømmer du om et hjørnekontor med 180 graders udsigt, så er et job som chauffør hos Tide Bus sikkert noget for dig.

Som chauffør har du ansvaret for at fragte passagerer rundt på en sikker og forsvarlig måde. Vi ønsker at vores chauffører er:

 • Stolte. Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.
 • Miljøbevidste. Du er en dygtig chauffør, så du kører bussen, så den bruger mindst muligt brændstof.
 • Ansvarlige. Du kommer til tiden i en præsentabel uniform, er udhvilet og undgår skader. Du passer på bussen så den altid er ren og pæn.
 • Respektfulde.  Du behandler kolleger, passagerer og samarbejdspartnere med respekt. Du er serviceminded og taler pænt, så passagerne føler sig velkomne i bussen og får den hjælp har brug for.
 • Trivsel. Du skal bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du viser interesse for og bekymrer dig om dine kolleger.

Vi tilbyder et job, hvor du får dit eget ansvar og rig mulighed for at møde mange mennesker hver dag. Vi søger en person der er omstillingsparat, fleksibel og kan bevare ro og overblik

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Erhvervskørekort til personbefordring
 • EU-efteruddannelsesbevis
 • Befordring af handicappede i ordinær trafik
 • Billettering og kundeservice

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til AKT overenskomst. Du skal være indforstået med, at jobbet har skiftende arbejdstider, hvor weekend- samt aftenarbejde indgår.

Hvis du ikke allerede er Buschauffør og vil omskoles kan du også søge hos os. Du skal bare angive dette.

Du kan høre mere om jobbet ved at ringe på 25 29 74 15.

Vi glæder os til at høre fra dig

Tip en venDetaljer

Økonomiassistent

Regnskab, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 23. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du personen som elsker at afstemningen går op?

Din opgave bliver at assistere med forskellige regnskabsopgaver, hvor du med en struktureret tilgang bevarer overblikket over opgaver og deadlines, samt er i stand til at fastholde fokus i en travl hverdag, der ikke altid kan planlægges.

En af vigtigste roller bliver at støtte og hjælpe alle i organisationen med at sikre, at datagrundlaget for regnskaberne er korrekte og afleveret til tiden. Vi er en stor decentral organiseret forretning, hvor du som økonomi assistent støtter primært driften med at holde styr på deres udlæg, indkøb xxx mv.

"Jeg startede som regnskabsansvarlig i starten af 2020, og har nu fået en stor indsigt i forretningen og dermed også en klar plan for hvordan vi arbejder med vores Must-win battles. Som leder er det vigtigt for mig at vi alle fire agerer som et team, hvor alle bliver hørt og der er en respekt for hinandens opgaver og meninger" fortæller Regnskabschef, Maria Have.

Velkommen til Tide Bus Danmark

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 500 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

Senest har vi startet Danmarks største elbus kontrakt i Aalborg, samt en elbus kontrakt i Vejle By. Vi er blandt de største busoperatører i Danmark, og der regnes konstant på nye udbud for at udvikle forretningen.

Du bliver del af en kompetent regnskabsafdeling og får god sparring i dagligdagen.

På hovedkontoret i Odense er vi 32 kollegaer, og du indgår i den samlede økonomiafdeling i Danmark på 10 personer. Økonomiafdelingen består af en Økonomi Direktør, tilbudsteam, regnskabsteam samt controllerteam, der alle har et tæt samarbejde. Vi er en del af en matrixorganisation og har et meget konstruktivt samarbejde med økonomiafdelingen i vores norske moderselskab.

Du vil referere til regnskabschefen og dine vigtigste samarbejdsrelationer er: Driftsledere, Område- og Værkstedschefer.

Driftens primære regnskabs sparringspartner

Med god bogholderiforståelse og finansøkonomisk indsigt, bliver du driftens "kassemester", så de kan regne med at der er fuldt styr på deres konti.

Du får brug for at være detaljeorienteret og supporterende, i din rolle, da Tide Bus er en virksomhed, som arbejder 24/7 og dermed er driftens fokus primært på produktionen og mindre på de regnskabsmæssige opgaver. Derfor støtter du dem ved med en konstruktiv tilgang at få datagrundlaget ind til deadline, så det månedlige regnskab er klar til tiden og de periodevise opgaver får fuldt fokus.

Du får fleksible vilkår og udviklingsmuligheder

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. I 2023 skal vi implementere Visma Business NXT som nyt ERP-system, hvilket vil medføre en række øvrige udviklingsopgaver, ligesom det giver mulighed for at vi kan sætte vores eget præg på systemet. Du vil gennem din rolle i organisationen få rig mulighed for at være tæt på denne opgave.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Erfaren profil med økonomisk baggrund, forretningsforståelse og højt drive

Jobbet kræver en regnskabsmæssig baggrund, f.eks. som tidligere regnskabs- økonomaassistent og/eller en finansiel uddannelse på bachelorniveau. Ligeledes forventer vi at du:

 • Er vant til at løser opgaver indenfor finansbogholderi, så du har nemt ved at gennemskue posteringer og fejlfinde på eks. Bogførte bilag, moms mv.
 • Har erfaring med Debitor/kreditor styringer, du kan gennemskue et kontoudtog samt hurtigt navigere i begge moduler i forbindelse med henvendelser.
 • Kan afstemme balancekonto og motiveres af at kontoen stemmer samt at alle detaljer er tjekket og på plads.
 • Kan lave kasseafstemninger, så du med dit servicegen gerne går et ekstra skridt og hjælper dine kollegaer som ikke har sammen indsigt og forståelse for regnskab som dig.
 • Er motiveret for at løse ad-hoc opgaver

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Maria Have på 31 26 95 70.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Tip en venDetaljer

Detaljefokuseret planlægger til en af Danmarks største busoperatører

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 2. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig en vigtig strategisk rolle, hvor du analytisk dykker ned i store datamængder og variabler og finder måder, vi kan effektivisere vores processer på?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Du er med til at vinde de udbud, vi lever af samt sikre, at vi holder en god økonomi ved at finde optimeringsmuligheder i vores vagtplanlægning.

"Jeg startede som controller, så blev jeg planlægger, og nu er jeg logistikansvarlig. Udgangspunket for at lykkes i rollen som planlægger, kan derfor være mange. For mig er det vigtigt, at vi i teamet samarbejder og vidensdeler, så vi sikre en høj kvalitet og hele tiden udvikler vores kompetenceniveau - både i forhold til forretningskendskab og faglighed. Jeg tror på at god kommunikation har stor indflydelse på vores trivsel særligt i vores eget team, men også med interessenter i organisationen"  fortæller din kommende leder, Kenneth Jensen.

Velkommen til Tide Bus

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

På hovedkontoret i Odense er vi 30 i alt, og du bliver en del af planlægningsteamet sammen med 4 kolleger. Vi står for al planlægning i Danmark, og samtidig sparrer vi dagligt sammen med vores 9 kolleger i Norge.

Som vores nye planlægger arbejder du primært med 2 områder: udbud og forbedringer af vores drift.

Få vagtplanerne og økonomi til at gå op i en højere enhed

Du står for planlægningen omkring køreplansskift, med et stærk team på sidelinjen til at sparre med. Det betyder, at du dykker ned i Hastus, som er vores planlægningsprogram og via variabler og data- og analysearbejde vil skulle finde bedre måder at arrangere vagtskemaerne og køreplansskift på. Du vil i din planlægning primært tage 3 hensyn; chaufførernes ønsker, overenskomsten og økonomien. Du vil have de langsigtede briller på i dit analysearbejde, for når du skal sørge for det går op, skal du tænke et halvt til et helt år frem.

Chaufførernes repræsentanter præsenterer dig for deres ønsker, som du balancerer med kommunens ønsker til køreplan og virksomhedens økonomi. I hverdagen har du desuden et særligt tæt samarbejde med disponenterne, som står for den direkte chaufførkontakt.

Der vil være tilfælde, hvor ønskerne kolliderer. Så laver du en vagtplan, der bedst møder dine 3 hensyn. Inden vagtplanen bliver præsenteret for chaufførerne, tager du fat i ledelsen, så de kan træffe en hurtig beslutning om, hvilken retning, vi går i.

Du svarer på udbud og får god sparring i processen

Udbuddene udarbejder du ud fra de forudsætninger, som udbyderne (typisk kommunerne eller regionerne) udstikker. Arbejdet kan enten foregå i teams eller med dig som den drivende kraft

Her finder du de muligheder, der gør, at vi kan møde udbuddet og vinde det. Lige nu er der fx stort fokus på, at busserne kører på el. I den forbindelse koordinerer og sparrer du med lederne omkring, hvordan vi kan leve op til det krav på den mest rentable måde. Udbuddene vindes typisk for 10 år eller mere, så her er chancen for at gøre en stor forskel

Du får fleksible vilkår og udvikler dig

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. Det kan både være i retning af nye eller større specialistområder, at du får ansvaret for udbud, et geografisk område, eller at du kan gå ledervejen. Det aftaler vi sammen.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Nyuddannet eller erfaren profil med styr på analyser og mange variabler

Indgangsvinklen til jobbet er ikke så vigtigt, så længe du trives med mange og måske skiftende input, og kan finde bedre måder at arrangere virkeligheden på. Det kan være at du har opbygget din viden gennem erfaring fra branchen eller fx har en uddannelse inden for logistik eller finans. Det er dog ikke en nødvendighed, da du kan have en helt anden baggrund og stadig være den rette til jobbet.

Vi lægger stor vægt på at opnå det bedst mulige match og efterspørger derfor en ny kollega med følgende fokus:  

 • Er nysgerrig og drevet af at finde struktur i komplekse datamængder,da vi i forbindelse med køreplanskifte modtager køreplaner fra Trafikselskaberne som du derefter skal få til at blive til gode vagter- og arbejdsplaner for chaufførerne, samt økonomisk forsvarlige for driften.
 • Er motiveret at optimere driften, så både chauffører og direktionen bliver tilfredse
 • Ønsker ordentlige og målorienterede processer, så vi skaber tryghed omkring vores planlægning og skaber god indsigt i baggrunden for vores beslutninger.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kenneth Jensen på 27 14 21 35.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Business Controller med områdeansvar og fokus på optimering

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 28. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en vigtig økonomiske sparringspartner for Område- og værkstedschefer, samt stå for månedlig rapportering til den øverste ledelse i Tide Bus Danmark. 

Din opgave bliver at have styr på detaljerne i regnskabet, budgettet og prognosen, og ikke mindst at formidle det videre til område- og værkstedschefer samt driftsdirektøren, så I sammen kan rapportere det videre til vores Økonomi Direktør og den Administrerende Direktør. En af vigtigste roller bliver at støtte og hjælpe Områdecheferne med at efterleve budgetter og optimere bundlinjen ud fra et bæredygtigt perspektiv.

"Jeg startede som Business Controller i starten af 2018, og sidder nu som Chef Controller. Som leder har jeg derfor et detaljeret kendskab til virksomheden, og har dermed gode forudsætninger for at supportere dig med din videre udvikling i forretningen. Min vigtigste rolle er at få dig til at lykkes bedst muligt, og sikre din fremtidige udvikling til gavn for dig og virksomheden" fortæller Chef Controller, Paw Winther.

Velkommen til Tide Bus Danmark

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

Senest har vi startet Danmarks største elbus kontrakt i Aalborg, samt en elbus kontrakt i Vejle By. Vi er blandt de største busoperatører i Danmark, og der regnes konstant på nye udbud for at udvikle forretningen.

Du bliver del af et kompetent økonomiteam og får god sparring i dagligdagen.

På hovedkontoret i Odense er vi 32 kollegaer, og du indgår i den samlede økonomiafdeling i Danmark på 10 personer. Økonomiafdelingen består af en Økonomi Direktør, tilbudsgruppe, regnskabsgruppe samt controllergruppe, der alle har et tæt samarbejde. Vi er en del af en matrixorganisation og har en meget konstruktivt samarbejde med økonomiafdelingen i vores norske moderselskab, hvorfor der må forventes enkelte rejsedage.

Du vil referere til Chef Controlleren og dine vigtigste samarbejdsrelationer er: Driftsledere, Område- og Værkstedscheffer, samt hele ledergruppen i Tide Bus Danmark.

Driftens primære økonomiske sparringspartner

Med god forretningsforståelse og økonomisk indsigt, bliver du driftens primære økonomiske sparringspartner for vores kontrakter hos Fynbus og Movia (Sjælland), samt i tæt samarbejde med vores anden Business Controller, sikre udarbejdelse af tværgående analyseopgaver og afstemninger af alle kontrakter.

Du får brug for at værre detaljeorienteret og supporterende, i forbindelse med udarbejdelse og formidling af afvigelsesanalyser, konteringsløsninger og momsproblematikker. Samtidigt forventes det, at du selvstændigt kan identificere optimeringsmuligheder, samt medvirke til udviklingen af nye og smartere løsninger.

Du får fleksible vilkår og udviklingsmuligheder

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. I 2023 skal vi implementere Visma som nyt ERP-system, hvilket vil medføre en række øvrige udviklingsopgaver, ligesom det giver mulighed for at vi kan sætte vores eget præg på systemet. Du vil gennem din rolle i organisationen få rig mulighed for at påvirke dette.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Erfaren profil med økonomisk baggrund, forretnings forståelse og højt drive

Jobbet kræver en solid økonomisk baggrund, f.eks. som tidligere Revisor, og en høj grad af samlet forretningsforståelse. Ligeledes forventer vi at du:

 • er vant til at udarbejde analyser og KPI’er, så du overskueligt kan give indsigt i driftens performance
 • er superbruger i Excel og gerne Power BI, så du kan videreudvikle simple rapporter til driften
 • mestrer kommunikation, så du både lyttter og kommer igennem med dine budskaber hos alle interessenter
 • selvstændigt kan afdække analysemuligheder, så du kan bidrage til optimering af økonomien
 • er nysgerrig på systemer og optimeringsmuligheder, så du kan bidrage til udvikling af vores digitalisering
 • har en proaktiv og selvstændig tilgang til opgaverne, og sikre overholdelse af deadlines
 • har kørekort og egen bil, da du skal besøge driftsledere og områdecheffer i driften

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef Controller Paw Winther på 23 23 45 23.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Buschauffør

Vejle, Fredericia og Esbjerg., Tide Bus Danmark A/SPubliceret 7. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Drømmer du om et hjørnekontor med 180 graders udsigt, så er et job som chauffør hos Tide Bus sikkert noget for dig.

Som chauffør har du ansvaret for at fragte passagerer rundt på en sikker og forsvarlig måde. Vi ønsker at vores chauffører er:

 • Stolte. Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.
 • Miljøbevidste. Du er en dygtig chauffør, så du kører bussen, så den bruger mindst muligt brændstof.
 • Ansvarlige. Du kommer til tiden i en præsentabel uniform, er udhvilet og undgår skader. Du passer på bussen så den altid er ren og pæn.
 • Respektfulde.  Du behandler kolleger, passagerer og samarbejdspartnere med respekt. Du er serviceminded og taler pænt, så passagerne føler sig velkomne i bussen og får den hjælp har brug for.
 • Trivsel. Du skal bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du viser interesse for og bekymrer dig om dine kolleger.

Vi tilbyder et job, hvor du får dit eget ansvar og rig mulighed for at møde mange mennesker hver dag. Vi søger en person der er omstillingsparat, fleksibel og kan bevare ro og overblik

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Erhvervskørekort til personbefordring
 • EU-efteruddannelsesbevis
 • Befordring af handicappede i ordinær trafik
 • Billettering og kundeservice

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til AKT overenskomst. Du skal være indforstået med, at jobbet har skiftende arbejdstider, hvor weekend- samt aftenarbejde indgår.

Hvis du ikke allerede er Buschauffør og vil omskoles kan du også søge hos os. Du skal bare angive dette.

Du må meget gerne skrive i din ansøgning i hvilken afdeling du ønsker ansættelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Tip en venDetaljer

Driftsdisponent med køligt overblik - Aalborg

Tide Bus Aalborg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 22. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du bevare roen og handle hurtigt, når en kritisk situation opstår, og passagerne står og venter? Så har vi et job til dig.

Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.

Derfor styrker vi vores organisation med endnu en ny stilling, som skal sikre, at vi fastholder en høj kvalitet og hurtig reaktion på hverdages udfordringer.

Du vil indgå i vores nyoprettede team i Aalborg, hvor du sammen med dine 3 andre kollegaer dækker hele vores driftsdøgn. Der arbejdes i en turnus, hvor du både arbejder fra vores nye anlæg på Egnsplanvej, samt vagtordning hjemmefra.

Velkommen til Tide Bus

Som driftsdisponent er dit primære ansvarsområde at sikre vores daglige drift. Driftsdisponenten skal i tæt dialog med chaufføren i bussen sikre at forsinkelser eller øvrige afvigelser i driften afvikles mest hensigtsmæssigt. Dit primære ansvarsområde bliver at overvåger driften på skiftende arbejdstider og sørger for, at vores busser kører efter planen. Du kommer til at arbejde med korte deadlines, hvor din opgave bliver at indmelde udfordringer i Driften til Trafikselskaberne og andre vigtige personer.

Mere konkret bliver dine opgaver:

 • Driftsovervågning i skiftende arbejdstiderne Du holder øje med at busserne kører efter planen og du løser de problemer, der opstår
 • Kommunikation Du har kontakten til trafikselskabet i forbindelse med indmelding af driftsforstyrrelser.
 • Modtage sygemeldinger Du varetager akut disponering af sygdom og andet ad hoc fravær der pludselig opstår.
 • Disponere såvel vores busser som chauffører så driften til enhver tid gennemføres som planlagt. Du samarbejder med vores lokale værksted.

Få det umulige til at lykkes

Du kommer til at stå i forreste række hvis tingene går galt. Det er vigtigt at du har et godt overblik og kan prioritere i opgaverne. Samtidig er det også afgørende, at du kan holde hovedet koldt og træffe beslutninger i situationen, når der sker noget uventet.

Vi har mange medarbejdere, som alle reagerer forskelligt på udfordrende situationer. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at håndtere forskellige personligheder.

Et spændende job i en vækstorienteret virksomhed

Vi tilbyder et job, hvor du får stort ansvar og vi hjælper dig til at lykkes i jobbet. Du kommer tæt på vores mange dygtige chauffører, og du får løbende nye udfordringer i det tempo du udvikler dig i et af landets største busselselskaber.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Gerne erfaring var vagtcentral eller anden overvågning
 • Generel teknisk indsigt
 • Fortrolig med komplekse IT-systemer
 • Fortrolig med MS Office pakken

Interesseret?

Har du lyst til at høre mere så kontakt gerne driftcenterchef Rasmus Lykke på telefon 22 49 95 02 for spørgsmål.

Vi afholder samtaler løbende, så send os dit CV og en ansøgning så hurtigt som muligt. Ansættelse er hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer