Planlægger

Logistik, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 5. december 2023
Ansøgningsfrist 2. januar 2024

Kunne du tænke dig en vigtig strategisk rolle, hvor du analytisk dykker ned i kompleks data og finder måder, vi kan effektivisere vores processer på?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Du er med til at sikre at vi holder en god økonomi ved at finde optimeringsmuligheder i vores vagtplanlægning, samt bidrage til opgaver som f.eks. tilbudsgivning. 

"Jeg startede som controller, så blev jeg planlægger, og nu er jeg logistikchef. Udgangspunktet for at lykkes i rollen som planlægger, kan derfor være mange. For mig er det vigtigt, at vi i teamet samarbejder og vidensdeler, så vi sikrer en høj kvalitet og hele tiden udvikler vores kompetenceniveau - både i forhold til forretningskendskab og faglighed. Jeg tror på at god kommunikation har stor indflydelse på vores trivsel særligt i vores eget team, men også med interessenter i organisationen"  fortæller din kommende leder, Kenneth Jensen.

Velkommen til Tide Bus

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

På hovedkontoret i Odense er vi 30 medarbejdere i alt, og du bliver en del af planlægningsteamet sammen med 4 kolleger. Vi står for al planlægning i Danmark, og samtidig har vi 9 kollegaer i Norge som vi kan sparre med efter behov. 

Som vores nye planlægger arbejder du primært med 2 områder: Forbedringer af vores drift ved udarbejdelse af vagter og arbejdsplaner, samt deltagelse i udbud. 

Få vagtplanerne og økonomi til at gå op i en højere enhed

Du står for planlægningen omkring køreplansskift, med et stærkt team på sidelinjen til at sparre med. Det betyder, at du dykker ned i Hastus, som er vores planlægningsprogram og via variabler og data- og analysearbejde finder bedre måder at sammensætte vagter og arbejdsplaner på. Du vil i din planlægning primært tage 3 hensyn; chaufførernes ønsker, overenskomsten og økonomien. Du vil have de langsigtede briller på i dit analysearbejde, for når du skal sørge for det går op, skal du tænke et halvt til et helt år frem.

Chaufførernes repræsentanter præsenterer dig for deres ønsker, som du balancerer med kommunens ønsker til køreplanen og virksomhedens økonomi. I hverdagen har du desuden et særligt tæt samarbejde med disponenterne, som står for den direkte chaufførkontakt.

Der vil være tilfælde, hvor ønskerne kolliderer. Så laver du en vagtplan, der bedst møder dine 3 hensyn. Inden vagtplanen bliver præsenteret for chaufførerne, tager du fat i ledelsen, så de kan træffe en hurtig beslutning om, hvilken retning, vi går i.

Du deltager i udbud sammen med teamet

Udbuddene udarbejder vi ud fra de forudsætninger, som udbyderne (trafikselskaberne) udstikker. Arbejdet vil foregå fælles i afdelingen, men på sigt kan det også være med dig som den drivende kraft.

Her medvirker vi til at finde de muligheder, der gør, at vi kan opfylde kravene i udbuddet og samtidig vinde det. Lige nu er der fx stort fokus på, at busserne kører på el. I den forbindelse koordinerer og sparrer vi med relevante interessenter omkring, hvordan vi kan leve op til det krav på den mest rentable måde. Udbuddene vindes typisk for 10 år eller mere, så her er chancen for at gøre en stor forskel.

Du får fleksible vilkår og udvikler dig

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. Det kan både være i retning af nye eller større specialistområder, at du får ansvaret for udbud, et geografisk område, eller at du kan gå ledervejen. Det aftaler vi sammen.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Til gengæld vil der være specifikke perioder omkring køreplanskift med øget belastning. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Nyuddannet eller erfaren profil med styr på analyser og mange variabler

Indgangsvinklen til jobbet er ikke så vigtigt, så længe du trives med mange og måske skiftende input, og kan finde bedre måder at arrangere virkeligheden på. Det kan være at du har opbygget din viden gennem erfaring fra branchen eller fx har en uddannelse inden for logistik eller økonomi. Det er dog ikke en nødvendighed, da du kan have en helt anden baggrund og stadig være den rette til jobbet.

Vi lægger stor vægt på at opnå det bedst mulige match og efterspørger derfor en ny kollega med følgende fokus:  

 • Er nysgerrig og drevet af at finde struktur i komplekse datamængder, da vi i forbindelse med køreplanskifte modtager køreplaner fra Trafikselskaberne som du derefter skal få til at blive til gode vagter- og arbejdsplaner for chaufførerne, samt økonomisk forsvarlige for driften.
 • Er motiveret af at optimere driften, så både chauffører og direktionen bliver tilfredse
 • Ønsker ordentlige og målorienterede processer, så vi skaber tryghed omkring vores planlægning og skaber god indsigt i baggrunden for vores beslutninger.
 • Evner at skabe struktur og udvise handlekraft i den komprimerede periode ved køreplanskift  

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kenneth Jensen på Kenneth.Jensen@tidebus.dk.

Ansøgningsfrist er 2. januar 2024. Vi inviterer først til samtale efter ansøgningsfristen. Vi forventer at afholde de første samtaler i uge 2. 

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Buschauffør, Ålborg

Aalborg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 17. november 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi har ledige stillinger som chauffør hos Tide Bus, Ålborg.

Som chauffør har du ansvaret for at give vores passagerer en god oplevelse, mens de bliver transporteret rundt i vores busser i og omkring Ålborg på en sikker måde. 

Vi leder efter chauffører som deler vores værdier, som er, og kan beskrives som:

 • Stolte. Vores chauffører sætter en ære i, at alle vores passagerer får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.
 • Miljøbevidste. Vores chauffører er dygtige og kører busserne, så de bruger mindst muligt brændstof.
 • Ansvarlige. Vores chauffører kommer til tiden i en præsentabel uniform, er udhvilede, undgår skader, og passer på busserne så de altid er rene og pæne.
 • Respektfulde. Vores chauffører behandler kolleger, passagerer og samarbejdspartnere med respekt. Herved sikrer vi vores kvalitet og serviceniveau. 
 • Trivsel. Vores chauffører bidrager til at skabe et godt arbejdsmiljø, og passer godt på sig selv og sine kolleger.

Vi tilbyder et job med et stort ansvar og hvor du møder en masse mennesker hver dag. Vi søger en person der er omstillingsparat, fleksibel og kan bevare roen og overblikket i trafikken.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Erhvervskørekort til personbefordring
 • EU-efteruddannelsesbevis
 • Befordring af handicappede i ordinær trafik
 • Billettering og kundeservice

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til AKT overenskomst. Jobbet har skiftende arbejdstider, med weekend- og aftenarbejde.

Hvis du ikke allerede er Buschauffør og vil omskoles kan du angive dette og stadig søge hos os. 

Du kan høre mere om jobbet ved at ringe til driftsleder Ina Asp på 25 29 74 15.

Vi glæder os til at høre fra dig

Tip en venDetaljer

Driftscenterchef til en af Danmarks største busoperatører

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 13. november 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du som leder af Driftscentret, sikrer overholdelse af personalebudgetterne, som er ca. 600 mio. af de samlede omkostninger?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Din opgave bliver at lede og motivere afdelingen i dagligdagen, så I sammen har fokus på at løse kerneopgaven i en kultur baseret på tillid og samarbejde.

"Jeg startede som driftsplanlægger. Så blev jeg teamleder, og nu er jeg Driftsplanlægningschef. Jeg har nu fået en ny rolle i organisationen. Du overtager en afdeling som har et stort ansvar for, at driften kører optimalt hver dag. Både hvad angår de akut opståede udfordringer såsom sygdom og nedbrud, samt planlægning af ferie, uddannelse og generel tilsætning af vagter. Her er en kultur for, at hvis man lufter sine ønsker, så arbejder vi sammen for, at de bliver til noget," fortæller den tidligere Driftscenterchef, Rasmus Lykke.

Velkommen til Tide Bus

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

På hovedkontoret i Odense er vi 32 kollegaer, og du bliver chef for en afdeling med 13 medarbejdere, Afdelingen er opdelt i to teams; Driftsovervågning (Odense og Aalborg), hvor der er en teamleder og Driftsplanlægning, hvor du selv vil indgå i opgaveløsningen  - primært omkring planlægning. 

Få arbejdsplaner, overenskomst og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Din afdeling har løbende kontakt til vores ca. 1350 chaufførerne. De kører næsten i døgndrift, syv dage om ugen. Succeskriteriet er; ingen udgåede ture og at vi altid har styr på dagens kørsel og har planlagt driften 6 uger frem og at omkostninger til chaufførløn overholdes. Det betyder, at du leder medarbejderne, så de ved hjælp af IT-systemet Hastus, får planlagt de enkelte dage, så de matcher vores budgetter. Du vil sammen med teamlederen i Driftsovervågningen, sikre at vores beredskab altid er klart og kender alle procedure og forretningsgange mangler der procedure forventes det, at du sikrer de udarbejdes og implementeres.

Du bliver del af et kompetent chefteam og får god sparring i dagligdagen.

Du vil referere til Driftsdirektøren og dine vigtigste samarbejdsrelationer er: Planlæggere, Teamledere, Driftsledere og Områdechefer. Din ledelse tager udgangspunkt i vores ledelsesgrundlag, hvor ledere i Tide er handlekraftige holdspillere med fokus på kommunikation og kvalitet. Vi leder med hovedet og hjertet. Du vil selv være en del af produktionen og vil derfor både skulle agere på taktisk og operationelt niveau.

Du får fleksible vilkår og udviklingsmuligheder

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. Vi har tre bæredygtighedsambitioner om, at vi vil bidrage til at stoppe klimaændringerne og udvikle bæredygtige mobilitetsløsninger, få flere til at rejse kollektivt ved at gøre det nemt og sikkert og være en attraktiv arbejdsplads og drive et ansvarligt samfund. Du vil gennem din rolle i organisationen få rig mulighed for at påvirke dette.

Herudover får du gode og fleksible arbejdsvilkår.

Erfaren profil med selvindsigt og højt drive

Din erfaring betyder mere for os, end din specifikke baggrund. Så længe du:

 • mestre Excel og Power BI på avanceret niveau
 • er vant til at arbejde med KPI’er og hele tiden nysgerrig på systemer og optimeringsmuligheder.
 • er en struktureret og erfaren leder, der opnår sine resultater gennem medarbejderne, ved at sætte klare rammer og retning.
 • har gerne erfaring fra transportbranchen eller fx har en uddannelse inden for logistik eller beredskab. Dog ikke en nødvendighed
 • er en dygtig kommunikatør der formår at tilpasse sig forskellige medarbejdergrupper
 • Udover at du taler og skriver dansk flydende, forventes det at du behersker engelsk på forhandlingsniveau, da vores leverandør af planlægningssystem Hastus er canadisk.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftsdirektør Winnie Højer på 25 35 64 78.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Vi forventer at stillingen er besat ultimo december. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.