Klargøringsmedarbejder

Aalborg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 25. april 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Klargøringsmedarbejder.

 

Har du øje for detaljen og brænder du for klargøring og vedligeholdelse af busser, så er du måske vores nye klargøringsmedarbejder.

 

Tide Bus Danmark søger en klargøringsmedarbejder til vores anlæg i Aalborg. 

 

Vi ønsker at vores medarbejdere er:

 • Stolte. Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.
 • Miljøbevidste. Du er en dygtig chauffør, så du kører bussen, så den bruger mindst muligt brændstof.
 • Ansvarlige. Du kommer til tiden i en præsentabel uniform, er udhvilet og undgår skader. Du passer på bussen så den altid er ren og pæn.
 • Respektfulde.  Du behandler kolleger, passagerer og samarbejdspartnere med respekt. Du er serviceminded og taler pænt, så passagerne føler sig velkomne i bussen og får den hjælp har brug for.
 • Trivsel. Du skal bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du viser interesse for og bekymrer dig om dine kolleger.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer: 

 • Har kendskab til klargøring/Rengøring 
 • Er udadvendt, serviceminded og har masser af gåpåmod 
 • Sætter en ære i kvalitet i det udførte arbejde 
 • Har et højt serviceniveau
 • Har kørekort D

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen som klargøringsmedarbejder, er du velkommen til at kontakte driftsleder Ina Asp på tlf. 25297415 eller Ina.Asp@tide.no

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til Ina.Asp@tide.no 

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.

Vi udfører kørsel for trafikselskaberne FynBus, Sydtrafik, Midttrafik, Movia og NT, ligesom vi deltager aktivt i nye udbud. Tide Bus Danmark A/S er et datterselskab af Tide ASA, som er Norges næststørste privatejede transportselskab. 

Tip en venDetaljer

HR Business Partner

HR Afdelingen, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 14. april 2023
Ansøgningsfrist 20. juni 2023

Motiveres du af at understøtte og hjælpe ledere med deres forretningsmæssige udfordringer, hvor du som HR Business Partner bidrager til at alle lykkes både med bundlinjen og medarbejdernes udvikling og trivsel.

"Det er vigtigt for mig, at alle i afdelingen vidensdeler med hinanden og sikrer, at vi sammen skaber synergier, så vi som et samlet HR-hold tilfører størst mulig værdi til organisationen. Værdien ligger i at vi er en forretningsdrevet HR-funktion, der er tilgængelig, har høj HR-faglighed, forretningsforståelse, er proaktive, kan eksekvere, tilpasse os og er differentierede" siger HR-direktør Rikke Trads.

Tide Bus Danmark - blandt de største indenfor kollektiv trafik

Vi er en kompetent HR-funktion, som løser opgaver inden for Løn, hele HR-paletten, Kvalitet og arbejdsmiljø, Employer branding og kommunikation. Vi er i gang med at opbygge en partner struktur, hvor vi lige nu søger en ud af to HR Business partnere.

Du bliver HR-ansvarlig for Midt-og Nordjylland

Vi søger efter en kollega der har fingeren på pulsen med hvad, der er brug for hos lederne og medarbejderne på operationelt niveau. Du bliver ansvarlig for dine egne forretningsområder og får dermed mulighed for at være proaktiv og igangsætte relevante strategiske og taktiske tiltag sammen med lederne. Du vil arbejde tæt sammen med en Business Controller som er tilknyttet de samme områder som dig, så I vil sammen være lederens støttefunktion.

Vi har opdelt vores forretningsområder så de passer til de Trafikselskaber vi driver kontrakter i. Du vil derfor blive HR Business Partner for niveau 2 og 3 ledere både i driften og på værksteder og hovedkontoret.

Du bliver ansvarlig for hele HR-paletten som tager udgangspunkt i opgaver som:

 • Proaktivt at være initiativtager og sparringspartner på opfølgning på Sygdom, Skader, Adfærd, Personalesager og Trivsel, så vi efterlever vores ambition om at fastholde og udvikle medarbejderne.
 • Rekruttering inkl. Tests feedback.
 • Teamudvikling og facilitering af workshops.
 • Ledelsessparring med udgangspunkt i fastlagt lederudviklingsprogram.
 • Uddannelse, herunder udarbejdelse af materiale til vores E-learnings system.
 • Deltagelse i de lokale Arbejdsmiljøgrupper.
 • Opfølgning på handlingsplaner i forbindelse med trivselsmålinger.
 • Afklaring af advarsler, opsigelser og bortvisninger i samarbejde med HR-teamet.
 • Sikre efteruddannelse og chaufføruddannelse i henhold til kontraktskrav.
 • Støtte ved onboarding og gennemføre fratrædelsessamtaler.
 • Forfatte forskellig kommunikation på forskellige platforme herunder SoMe og hjemmeside.
 • Udvikle employer branding-indhold til intranet og SoMe.

HR som medspiller på banen

Som HR Business Partner i Tide Bus forventer vi, at du deltager som "spiller" på banen og er med til at vinde kampene. Der betyder at du engagerer dig, bidrager og tilfører værdi til de udfordringer lederne står med. Dit samarbejde med lederne skal føre til resultater, der bidrager til fremdrift og dit fokus skal være på hvad der kommer ud af HR-processerne, og hvordan de understøtter forretnings succes. Det er vores mål i HR at komme med i startopstillingen til hver kamp.

Arbejde både i områderne og på hovedkontoret

Da du både vil være tilknyttet vores lokationer i Herning, Silkeborg, Aalborg og Odense, vil det være hensigtsmæssigt, at du er bosiddende i Trekantområdet eller Midtjylland. Din arbejdsdag planlægger du selv og du skal forvente et par dage i Odense hver uge. Til gengæld er vi fleksible den anden vej, både når det gælder mødetider og muligheden for at arbejde hjemme.

Din HR-værktøjskasse er godt fyldt op

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men erfaringer indenfor HR Business Partner rollen eller lignende vægtes positivt. Vi forestiller os, at du har erfaring med en bred palette af HR-opgaver, herunder ansættelsesprocesser, personalesager, udvikling af ledere og medarbejdere, trivsel og sygefravær etc, og samtidig har mod på at udvikle både dig selv og organisationen.

Et spændende job i en vækstorienteret virksomhed

Vi tilbyder et job, hvor du får et stort ansvar og vi hjælper dig til at lykkes i jobbet. Du kommer tæt på vores mange dygtige ledere, og du får løbende nye udfordringer i det tempo du udvikler dig i et af landets største busselselskaber.

 

Har du lyst til at høre mere så kontakt gerne HR-direktør Rikke Trads på telefon 29 69 01 50 for spørgsmål.

Vi afholder samtaler løbende, så send os dit CV og en ansøgning så hurtigt som muligt. Ansættelse er hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer

Værkstedschef

Tide Bus Danmark A/S Publiceret 28. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Værkstedschef, som kan få bussen ud at køre

Har du solid mekanikererfaring? Har du haft lederkasketten på nogle år, mens du både har skabt fremdrift og sikret en høj medarbejdertrivsel?

Grib chancen og bliv en del af en af Danmarks største busoperatører!

"Vi er en stærk organisation, der har udviklet sig meget de sidste par år. Lige nu er vi i gang med en udvidelse af Teknikafdelingen. Og med det følger en ny rolle til mig, hvor jeg efter 10 år som Værkstedschef er klar til at give stafetten videre til en ny kollega," fortæller kommende Drifts koordinator Henrik Holst Johannesen, som du overtager posten fra.

Velkommen til!

Som værkstedschef hos Tide Bus får du ansvar for to værksteder på Fyn i Ejby og Svendborg og vores 2 værksteder i hhv. Næstved og Haderslev. Her er du selv med til at vælge, hvor du vil have kontorplads - vi tager hensyn til din bopæl.

Som en empatisk distanceleder bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til vores kunder og ejere samtidig med at du gør arbejdsdagen bedre for vores mange chauffører, pladsmænd og driftsledere.

I det daglige får du ansvar for 15 mekanikere, 3 førstemænd. Herudover får du et tæt samarbejde med vores to andre værkstedschefer, som har ansvar for vores værksteder i resten af Jylland

Du holder værkstederne kørende

Vi er ISO-certificeret i ISO 39001, ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Det bliver dit ansvar at vores værksteder lever op til disse standarder, mens du planlægger og sikrer et effektivt flow på service af vores busser, som i dit ansvarsområde både tæller EL og Dieselbusser.

Helt konkret, bruger du bl.a. din tid på at:

 • lave handlings- og produktionsplaner og afholde ugentlige tavlemøder, hvor alle medarbejdere bliver hørt samt sparre med førstemændene om fx indkøb af reservedele
 • stå for vores kvalitetssikring - du sørger for, at vi overholder service, syn og reparation samt taksering af skader
 • behandle og godkende fakturaer og lave budgetter
 • kommunikere med både områdechefer og den tekniske chef vedrørende alt fra koordinering til daglige mål
 • deltage i KPI-møder, hvor vi blandt andet gennemgår nøgletal og status på vækstmål for forretningen
 • drive arbejdsmiljøet i den rigtige retning med fokus på de nye kemiregler samt implementere og sikre ISO-optimering på værkstederne

Ansvar og faglig udvikling i sigte

Vi er en stor organisation med et givende, tværfagligt samarbejde med vores kolleger i Tide Bus Norge. I takt med at du udvikler dig i rollen venter der er en række muligheder for, at du kan opgradere dig både fagligt og personligt.

"Her får du lov til at drive din egen butik, så at sige. Du får en hverdag med stort ansvar, medbestemmelse og en fed mulighed for at videreudvikle dine lederevner," slutter Henrik.

Dygtig mekaniker med talinteresse og mennesketække

Du er en stærk igangsætter og rollemodel, der kan organisere og etablere effektive strukturer, ligesom du er god til at se helheden i opgaverne. Herudover trives du med at gå i dybden med de vigtige detaljer, som kræver din erfaring og ekspertise. Og så anvender du feedback fra områdechefer og dine tekniske kolleger teknikafdelingen på kontoret til at udvikle nye forslag til måden, vi gør tingene på.

 • Du har flere års ledererfaring fra en værkstedafdeling og du har gerne kendskab til distanceledelse.
 • Du har solid erfaring som mekaniker - gerne som bus- eller lastbilsmekaniker.
 • Du har en stærk forretningsforståelse samt interesse for Excel og økonomi.
 • Du er hverken bange for at lære - eller at lære fra dig.
 • Selvreflekterende og modtagelig for konstruktiv feedback.
 • Du har gerne kendskab til ISO- og arbejdsmiljø.
 • Du har øje for den enkelte medarbejders udviklingspotentiale, og du evner derfor både at lytte til og forstå dine medarbejderes behov - og sætte handling bag.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Driftsdirektør Winnie Højer på 25 35 64 78 eller Nuværende Værkstedschef Henrik Holst Johannesen på 21 20 82 05.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig !

.

 

 

Tip en venDetaljer

Mekanikere - Ejby, Vejle og Esbjerg

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 27. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger tre mekanikere til vores værksteder i Ejby, Vejle og Esbjerg. Der er behov for én hvert sted.

Velkommen til Tide Bus

Som mekaniker bidrager du til driften i dagtimerne og sørger for, at vores busser kører og de altid er professionelt gennemgået og at busserne lever op til vores høje standarder. Du svarer på henvendelser fra chaufførerne, ligesom du behandler indberetninger om defekter på kollegial og serviceminded facon.

Du skal referere til Førstemanden som har det daglige ansvar for værkstedet sammen løser I i fællesskab de opgaver, der ruller ind i løbet af ugen.

Mere konkret bliver opgaven:

Busserne skal serviceres, klargøres til syn, have udført mindre skade reparationer og vedligehold af el systemer og inventar. Alt det som holder bussen i en driftssikker, lovpligtig og kundevenlig stand.

Reparation og vedligeholdelse af:

 • Fyn: ca. 82 busser Iveco, Scania og Volvo.
 • Esbjerg: 32 Elbusser
 • Vejle: 33 Elbussen og 29 Dieselbusser 

Rutinetjek. Du er med til at kontrollerer, at busserne og værkstedet lever op til de krav der er i forbindelse med forskellige standarder.

Ad hoc reparations opgaver ude i byen. Der er tilknyttet en veludstyret servicebil til værkstedet for disse opgaver.

Ordreoprettelse i Værkstedsystem. Du er med til at oprette ordre på dine opgaver, så vi altid har et godt overblik over vores busflåde.

Et udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 Erfaring som bus -lastvogns - entreprenør eller landbrugsmaskiner, gerne med busser, men ikke et krav.

 Kan holde hovedet koldt når der er travlt og stadig tale i en ordentlig tone.

 Er service minded, med sans for kvalitet

 Er fleksibel og ikke bange for at tage fat.

 Er nysgerrig og har lyst til at følge udviklingen i en branche, som hele tiden udvikler sig teknisk.

Vi tilbyder et job i en ISO-certificeret virksomhed, hvor du får ansvar og rig mulighed for at udvikle dig selv.

Hos os kan du forvente:

Relevant oplæring inden for busser.

Gode lønforhold.

Gode kollegaer med en bred erfaring.

Videregående kurser.

Du kommer samtidigt til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores vigtige redskab, busserne, kan køre til gavn for vores chauffører og ikke mindstvores passagerer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte:

 • Fyn: Førstemand Emil Larsen på telefon 22 21 04 93 eller Værkstedschef Henrik Holst Johannsen på telefon: 21 20 82 05.
 • Vejle: Værkstedchef kenneth Kolbeck 50 77 81 00
 • Esbjerg: Førstemand Mads Feddersen 50778101 eller Værkstedchef kenneth Kolbeck 50 77 81 00

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Tiltrædelse er snarest mulig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Mekaniker - fuld tid

Tide Bus Esbjerg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 28. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søger en mekaniker til vores nye værksted i Esbjerg.

Velkommen til Tide Bus

Som mekaniker bidrager du til driften i dagtimerne og sørger for, at vores busser kører og de altid er professionelt gennemgået og at busserne lever op til vores høje

standarder. Du svarer på henvendelser fra chaufførerne, ligesom du behandler indberetninger om defekter på kollegial og serviceminded facon.

Du skal referere til Førstemanden Mads som har det daglige ansvar for værkstedet sammen løser I i fællesskab de opgaver, der ruller ind i løbet af ugen.

Mere konkret bliver dine opgaver:

 • Busserne skal serviceres, klargøres til syn, have udført mindre skade reparationer og vedligehold af el systemer og inventar. Alt det som holder bussen i en driftssikker, lovpligtig og kundevenlig stand.
 • Reparation og vedligeholdelse af ca. 32 busser Golden Dragon El-Busser
 • Rutinetjek. Du er med til at kontrollerer, at busserne og værkstedet lever op til de krav der er i forbindelse med forskellige standarder.
 • Ad hoc reparations opgaver ude i byen. Der er tilknyttet en veludstyret servicebil til værkstedet for disse opgaver.
 • Ordreoprettelse i Værkstedsystem. Du er med til at oprette ordre på dine opgaver, så vi altid har et godt overblik over vores busflåde.

Et udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 •  Erfaring som bus -lastvogns - entreprenør eller landbrugsmaskiner, gerne med busser, men ikke et krav.
 •  Kan holde hovedet koldt når der er travlt og stadig tale i en ordentlig tone.
 •  Er service minded, med sans for kvalitet
 •  Er fleksibel og ikke bange for at tage fat.
 •  Er nysgerrig og har lyst til at følge udviklingen i en branche, som hele tiden udvikler sig teknisk.

Vi tilbyder et job i en ISO-certificeret virksomhed, hvor du får ansvar og rig mulighed for at udvikle dig selv.

Hos os kan du forvente:

 • Relevant oplæring inden for busser.
 • Gode lønforhold.
 • Gode kollegaer med en bred erfaring.
 • Videregående kurser.

Du kommer samtidigt til at spille en vigtig rolle i at sikre, at vores vigtige redskab, busserne, kan køre til gavn for vores chauffører og ikke mindstvores passagerer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Førstemand Mads Feddersen på telefon 50778101 eller Værkstedschef Kennet Kolbeck på telefon: 50778100.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag. Tiltrædelse er snarest mulig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip en venDetaljer

Kvalitetsleder

Tide Bus Aalborg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 10. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du høje forventninger til kundeoplevelser og kan du oversætte disse til dine kollegaer, så de ved hvad der skal til for at levere den bedste kvalitet, som lever op til kundernes ønsker og behov? Så har vi et job til dig.

Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.

Vi har stort fokus på kvalitet og kundeoplevelser, og vi ønsker derfor at styrke organisationen med en kollega, som skal sikre, at vi fastholder en høj kvalitet og efterlevelse af kundernes krav

"Jeg har mere end 15 års erfaring som leder i et busselskab og tror på, at vi kan få flere til at bruge den kollektive trafik, når man som passager oplever at busserne er rene og chaufførerne yder en god kundeservice. Vi er et stærkt ledelsesteam på fire, hvor alle tager ansvar og støtter hinanden, så vi i fællesskab kan løse hverdagens udfordringer og skabe en god arbejdsplads med trivsel og arbejdsglæde" siger din kommende leder Claus Børsting

Velkommen til Tide Bus

Som Kvalitetsleder er du leder for klargøring og opstarter. Dit primære ansvarsområde bliver at sikre vores busser er rengjorte, både på garagen og ude i trafikken. Du kommer til at arbejde med at analysere køreadfærd og igangsætte korrigerende handlinger.

Mere konkret bliver dine opgaver:

 • Kommunikation: Du har kontakten til trafikselskabet og deltager i drifts/kvalitets gruppen i NT, så du kan påvirke og igangsætte aktiviteter der efterlever kvalitetskravene fra NT.
 • Service: Du håndterer kundeklager, gennemfører samtaler med chauffører samt opfølgning overfor kunderne og NT. Du repræsenterer Tide Bus på baggrund af vores værdier og ledelsesprincipper, internt og eksternt, så du sammen med ledergruppen er kulturbærer.
 • Kvalitet: Du sikrer det rette antal medarbejdere (opstarter og klargøring), så dagen starter på bedst mulige måde og busserne kommer afsted til tiden. Du har styr på standarden, herunder rengøring af chaufførhuse i Aalborg

Vi har mange medarbejdere, som alle reagerer forskelligt på udfordrende situationer. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at håndtere forskellige personligheder.

Et spændende job i en vækstorienteret virksomhed

Vi tilbyder et job, hvor du får et stort ansvar og vi hjælper dig til at lykkes i jobbet. Du kommer tæt på vores mange dygtige chauffører, og du får løbende nye udfordringer i det tempo du udvikler dig i et af landets største busselselskaber.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med ledelse af servicemedarbejdere og ledelse i det hele taget
 • Tydelig leder og ikke bange for at gå foran og vise hvad der er korrekt adfærd
 • Er vant til at omsætte KPI’er til konkrete handlinger, der giver mening for medarbejderne
 • Fortrolig med MS Office pakken

Interesseret?

Har du lyst til at høre mere så kontakt gerne Områdechef Claus Børsting på telefon 22 24 16 32 for spørgsmål.

Vi afholder samtaler løbende, så send os dit CV og en ansøgning så hurtigt som muligt. Ansættelse er hurtigst muligt.

 

Tip en venDetaljer

Detaljefokuseret planlægger til en af Danmarks største busoperatører

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 2. december 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kunne du tænke dig en vigtig strategisk rolle, hvor du analytisk dykker ned i store datamængder og variabler og finder måder, vi kan effektivisere vores processer på?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Du er med til at vinde de udbud, vi lever af samt sikre, at vi holder en god økonomi ved at finde optimeringsmuligheder i vores vagtplanlægning.

"Jeg startede som controller, så blev jeg planlægger, og nu er jeg logistikansvarlig. Udgangspunket for at lykkes i rollen som planlægger, kan derfor være mange. For mig er det vigtigt, at vi i teamet samarbejder og vidensdeler, så vi sikre en høj kvalitet og hele tiden udvikler vores kompetenceniveau - både i forhold til forretningskendskab og faglighed. Jeg tror på at god kommunikation har stor indflydelse på vores trivsel særligt i vores eget team, men også med interessenter i organisationen"  fortæller din kommende leder, Kenneth Jensen.

Velkommen til Tide Bus

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

På hovedkontoret i Odense er vi 30 i alt, og du bliver en del af planlægningsteamet sammen med 4 kolleger. Vi står for al planlægning i Danmark, og samtidig sparrer vi dagligt sammen med vores 9 kolleger i Norge.

Som vores nye planlægger arbejder du primært med 2 områder: udbud og forbedringer af vores drift.

Få vagtplanerne og økonomi til at gå op i en højere enhed

Du står for planlægningen omkring køreplansskift, med et stærk team på sidelinjen til at sparre med. Det betyder, at du dykker ned i Hastus, som er vores planlægningsprogram og via variabler og data- og analysearbejde vil skulle finde bedre måder at arrangere vagtskemaerne og køreplansskift på. Du vil i din planlægning primært tage 3 hensyn; chaufførernes ønsker, overenskomsten og økonomien. Du vil have de langsigtede briller på i dit analysearbejde, for når du skal sørge for det går op, skal du tænke et halvt til et helt år frem.

Chaufførernes repræsentanter præsenterer dig for deres ønsker, som du balancerer med kommunens ønsker til køreplan og virksomhedens økonomi. I hverdagen har du desuden et særligt tæt samarbejde med disponenterne, som står for den direkte chaufførkontakt.

Der vil være tilfælde, hvor ønskerne kolliderer. Så laver du en vagtplan, der bedst møder dine 3 hensyn. Inden vagtplanen bliver præsenteret for chaufførerne, tager du fat i ledelsen, så de kan træffe en hurtig beslutning om, hvilken retning, vi går i.

Du svarer på udbud og får god sparring i processen

Udbuddene udarbejder du ud fra de forudsætninger, som udbyderne (typisk kommunerne eller regionerne) udstikker. Arbejdet kan enten foregå i teams eller med dig som den drivende kraft

Her finder du de muligheder, der gør, at vi kan møde udbuddet og vinde det. Lige nu er der fx stort fokus på, at busserne kører på el. I den forbindelse koordinerer og sparrer du med lederne omkring, hvordan vi kan leve op til det krav på den mest rentable måde. Udbuddene vindes typisk for 10 år eller mere, så her er chancen for at gøre en stor forskel

Du får fleksible vilkår og udvikler dig

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. Det kan både være i retning af nye eller større specialistområder, at du får ansvaret for udbud, et geografisk område, eller at du kan gå ledervejen. Det aftaler vi sammen.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Nyuddannet eller erfaren profil med styr på analyser og mange variabler

Indgangsvinklen til jobbet er ikke så vigtigt, så længe du trives med mange og måske skiftende input, og kan finde bedre måder at arrangere virkeligheden på. Det kan være at du har opbygget din viden gennem erfaring fra branchen eller fx har en uddannelse inden for logistik eller finans. Det er dog ikke en nødvendighed, da du kan have en helt anden baggrund og stadig være den rette til jobbet.

Vi lægger stor vægt på at opnå det bedst mulige match og efterspørger derfor en ny kollega med følgende fokus:  

 • Er nysgerrig og drevet af at finde struktur i komplekse datamængder,da vi i forbindelse med køreplanskifte modtager køreplaner fra Trafikselskaberne som du derefter skal få til at blive til gode vagter- og arbejdsplaner for chaufførerne, samt økonomisk forsvarlige for driften.
 • Er motiveret at optimere driften, så både chauffører og direktionen bliver tilfredse
 • Ønsker ordentlige og målorienterede processer, så vi skaber tryghed omkring vores planlægning og skaber god indsigt i baggrunden for vores beslutninger.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kenneth Jensen på 27 14 21 35.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Business Controller med områdeansvar og fokus på optimering

Tide Bus, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 28. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være en vigtig økonomiske sparringspartner for Område- og værkstedschefer, samt stå for månedlig rapportering til den øverste ledelse i Tide Bus Danmark. 

Din opgave bliver at have styr på detaljerne i regnskabet, budgettet og prognosen, og ikke mindst at formidle det videre til område- og værkstedschefer samt driftsdirektøren, så I sammen kan rapportere det videre til vores Økonomi Direktør og den Administrerende Direktør. En af vigtigste roller bliver at støtte og hjælpe Områdecheferne med at efterleve budgetter og optimere bundlinjen ud fra et bæredygtigt perspektiv.

"Jeg startede som Business Controller i starten af 2018, og sidder nu som Chef Controller. Som leder har jeg derfor et detaljeret kendskab til virksomheden, og har dermed gode forudsætninger for at supportere dig med din videre udvikling i forretningen. Min vigtigste rolle er at få dig til at lykkes bedst muligt, og sikre din fremtidige udvikling til gavn for dig og virksomheden" fortæller Chef Controller, Paw Winther.

Velkommen til Tide Bus Danmark

Tide Bus er en vigtig spiller i den grønne omstilling af den kollektive trafik i Danmark. Vi har 13 kontrakter, som er fordelt i de fem store trafikselskaber. Hos Tide Bus driver vi en flåde bestående af ca. 400 busser, hvoraf 250 er el- og gasbusser.

Senest har vi startet Danmarks største elbus kontrakt i Aalborg, samt en elbus kontrakt i Vejle By. Vi er blandt de største busoperatører i Danmark, og der regnes konstant på nye udbud for at udvikle forretningen.

Du bliver del af et kompetent økonomiteam og får god sparring i dagligdagen.

På hovedkontoret i Odense er vi 32 kollegaer, og du indgår i den samlede økonomiafdeling i Danmark på 10 personer. Økonomiafdelingen består af en Økonomi Direktør, tilbudsgruppe, regnskabsgruppe samt controllergruppe, der alle har et tæt samarbejde. Vi er en del af en matrixorganisation og har en meget konstruktivt samarbejde med økonomiafdelingen i vores norske moderselskab, hvorfor der må forventes enkelte rejsedage.

Du vil referere til Chef Controlleren og dine vigtigste samarbejdsrelationer er: Driftsledere, Område- og Værkstedscheffer, samt hele ledergruppen i Tide Bus Danmark.

Driftens primære økonomiske sparringspartner

Med god forretningsforståelse og økonomisk indsigt, bliver du driftens primære økonomiske sparringspartner for vores kontrakter hos Fynbus og Movia (Sjælland), samt i tæt samarbejde med vores anden Business Controller, sikre udarbejdelse af tværgående analyseopgaver og afstemninger af alle kontrakter.

Du får brug for at værre detaljeorienteret og supporterende, i forbindelse med udarbejdelse og formidling af afvigelsesanalyser, konteringsløsninger og momsproblematikker. Samtidigt forventes det, at du selvstændigt kan identificere optimeringsmuligheder, samt medvirke til udviklingen af nye og smartere løsninger.

Du får fleksible vilkår og udviklingsmuligheder

Der er gang i hjulene i vores branche. Det giver også dig muligheder. I 2023 skal vi implementere Visma som nyt ERP-system, hvilket vil medføre en række øvrige udviklingsopgaver, ligesom det giver mulighed for at vi kan sætte vores eget præg på systemet. Du vil gennem din rolle i organisationen få rig mulighed for at påvirke dette.

Herudover får du gode arbejdsvilkår og mulighed for hjemmearbejde. Hos os går fleksibiliteten nemlig begge veje.

Erfaren profil med økonomisk baggrund, forretnings forståelse og højt drive

Jobbet kræver en solid økonomisk baggrund, f.eks. som tidligere Revisor, og en høj grad af samlet forretningsforståelse. Ligeledes forventer vi at du:

 • er vant til at udarbejde analyser og KPI’er, så du overskueligt kan give indsigt i driftens performance
 • er superbruger i Excel og gerne Power BI, så du kan videreudvikle simple rapporter til driften
 • mestrer kommunikation, så du både lyttter og kommer igennem med dine budskaber hos alle interessenter
 • selvstændigt kan afdække analysemuligheder, så du kan bidrage til optimering af økonomien
 • er nysgerrig på systemer og optimeringsmuligheder, så du kan bidrage til udvikling af vores digitalisering
 • har en proaktiv og selvstændig tilgang til opgaverne, og sikre overholdelse af deadlines
 • har kørekort og egen bil, da du skal besøge driftsledere og områdecheffer i driften

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef Controller Paw Winther på 23 23 45 23.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt via linket nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Tip en venDetaljer

Buschauffør

Vejle og Fredericia., Tide Bus Danmark A/SPubliceret 7. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Drømmer du om et hjørnekontor med 180 graders udsigt, så er et job som chauffør hos Tide Bus sikkert noget for dig.

Som chauffør har du ansvaret for at fragte passagerer rundt på en sikker og forsvarlig måde. Vi ønsker at vores chauffører er:

 • Stolte. Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.
 • Miljøbevidste. Du er en dygtig chauffør, så du kører bussen, så den bruger mindst muligt brændstof.
 • Ansvarlige. Du kommer til tiden i en præsentabel uniform, er udhvilet og undgår skader. Du passer på bussen så den altid er ren og pæn.
 • Respektfulde.  Du behandler kolleger, passagerer og samarbejdspartnere med respekt. Du er serviceminded og taler pænt, så passagerne føler sig velkomne i bussen og får den hjælp har brug for.
 • Trivsel. Du skal bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du viser interesse for og bekymrer dig om dine kolleger.

Vi tilbyder et job, hvor du får dit eget ansvar og rig mulighed for at møde mange mennesker hver dag. Vi søger en person der er omstillingsparat, fleksibel og kan bevare ro og overblik

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Erhvervskørekort til personbefordring
 • EU-efteruddannelsesbevis
 • Befordring af handicappede i ordinær trafik
 • Billettering og kundeservice

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til AKT overenskomst. Du skal være indforstået med, at jobbet har skiftende arbejdstider, hvor weekend- samt aftenarbejde indgår.

Hvis du ikke allerede er Buschauffør og vil omskoles kan du også søge hos os. Du skal bare angive dette.

Du må meget gerne skrive i din ansøgning i hvilken afdeling du ønsker ansættelse. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Tip en venDetaljer

Driftsdisponent med køligt overblik - Aalborg

Tide Bus Aalborg, Tide Bus Danmark A/SPubliceret 22. august 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kan du bevare roen og handle hurtigt, når en kritisk situation opstår, og passagerne står og venter? Så har vi et job til dig.

Mange mennesker er afhængige af vores busser, når de skal på arbejde, i skole eller ud og købe ind. Vi arbejder for, at passagererne får en god rejseoplevelse, hver gang de kører med vores busser.

Derfor styrker vi vores organisation med endnu en ny stilling, som skal sikre, at vi fastholder en høj kvalitet og hurtig reaktion på hverdages udfordringer.

Du vil indgå i vores nyoprettede team i Aalborg, hvor du sammen med dine 3 andre kollegaer dækker hele vores driftsdøgn. Der arbejdes i en turnus, hvor du både arbejder fra vores nye anlæg på Egnsplanvej, samt vagtordning hjemmefra.

Velkommen til Tide Bus

Som driftsdisponent er dit primære ansvarsområde at sikre vores daglige drift. Driftsdisponenten skal i tæt dialog med chaufføren i bussen sikre at forsinkelser eller øvrige afvigelser i driften afvikles mest hensigtsmæssigt. Dit primære ansvarsområde bliver at overvåger driften på skiftende arbejdstider og sørger for, at vores busser kører efter planen. Du kommer til at arbejde med korte deadlines, hvor din opgave bliver at indmelde udfordringer i Driften til Trafikselskaberne og andre vigtige personer.

Mere konkret bliver dine opgaver:

 • Driftsovervågning i skiftende arbejdstiderne Du holder øje med at busserne kører efter planen og du løser de problemer, der opstår
 • Kommunikation Du har kontakten til trafikselskabet i forbindelse med indmelding af driftsforstyrrelser.
 • Modtage sygemeldinger Du varetager akut disponering af sygdom og andet ad hoc fravær der pludselig opstår.
 • Disponere såvel vores busser som chauffører så driften til enhver tid gennemføres som planlagt. Du samarbejder med vores lokale værksted.

Få det umulige til at lykkes

Du kommer til at stå i forreste række hvis tingene går galt. Det er vigtigt at du har et godt overblik og kan prioritere i opgaverne. Samtidig er det også afgørende, at du kan holde hovedet koldt og træffe beslutninger i situationen, når der sker noget uventet.

Vi har mange medarbejdere, som alle reagerer forskelligt på udfordrende situationer. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at håndtere forskellige personligheder.

Et spændende job i en vækstorienteret virksomhed

Vi tilbyder et job, hvor du får stort ansvar og vi hjælper dig til at lykkes i jobbet. Du kommer tæt på vores mange dygtige chauffører, og du får løbende nye udfordringer i det tempo du udvikler dig i et af landets største busselselskaber.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

 • Gerne erfaring var vagtcentral eller anden overvågning
 • Generel teknisk indsigt
 • Fortrolig med komplekse IT-systemer
 • Fortrolig med MS Office pakken

Interesseret?

Har du lyst til at høre mere så kontakt gerne driftcenterchef Rasmus Lykke på telefon 22 49 95 02 for spørgsmål.

Vi afholder samtaler løbende, så send os dit CV og en ansøgning så hurtigt som muligt. Ansættelse er hurtigst muligt.

Tip en venDetaljer