Paid Social Specialist

WeMarket AS Publiceret 6. maj 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi vil SÅ gerne ha’ en ny kollega i Team Social, hos WeMarket, i Ikast

Hvordan hjælper vi en sommerhusudlejnings virksomhed med at få sommerhuse udlejet? Hvordan skaber vi mere omsætning i en webshop? Altså via sociale medier. 
Det er reelle cases fra vores hverdag. Team social består af Daniel, Rasmus, Tobias, Surenth og (forhåbentligt) dig. 

Udover et relativt højt niveau af dårlig humor, så får du også nogle vildt dygtige kolleger. Surenth er faktisk uddannet m. speciale i pop musikvideoer. 

Din arbejdsplads bliver i Ikast, hvor du sidder sammen med 4 andre kolleger, som arbejder med markedsføring gennem sociale medier, hvilket sikrer dig garanti for god sparring. 
Til slut kan du lade dine lunkne rugbrødsmadder blive hjemme - vi sørger for lækker frokost hver dag. 

 

Hvorfor skal du søge? What’s in it for me….. 

 • Du får lov til at nørde i bund med din SoMe interesse hvad enten det er Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest (the list goes on). Det er vigtigt, da du er eksperten, vores kunder læner sig op ad, sammen med resten af team social. 
 • Frihed under ansvar forstået - har du brug for en hjemmearbejdsdag eller flex, så er der selvfølgelig plads til det. Vi går meget op i at vores medarbejdere trives, hvilket vi også måler på og tager meget seriøst. Noget med at man skal drive sin kunde, som var det sin egen virksomhed. Derfor er der også meget frihed i, hvordan man driver sine kunder. 
 • Gode kolleger, hvor vi gerne vil være sociale sammen. Vi er fx. lige kommet hjem fra en tur til Riga, hvor vi besøgte vores samarbejdspartner. Ellers hyggede vi bare og lærte hinanden bedre at kende Riga fun fact: de spiser utrolig meget kød fra grill og så drikker de "black balsam" - pyha Vi arbejder ud fra Garudas personprofiler, så vi kender hinandens profil og på den måde kan styrke vores kommunikation. 
 • Du kommer til at sidde med egne kunder jf. din interesse inden for SoMe. Vi vil bestræbe os på, at du kommer til at arbejde så meget som muligt, med det du holder af, for vi ved mennesker gør det bedst, når de gør det, de er gode til.

Hvad får jeg ellers? 

 • Pension- og sundhedsforsikring 
 • Fri frugt, kaffe, the og saft 

 

Hvad siger din (kommende) kollega? 

"Selvom jeg bor i Vejle, så pendler jeg gerne til Ikast dagligt for at arbejde hos WeMarket.
Jeg har været ansat i 1 års tid og er virkelig glad for det. Mit hjerte banker for paid og sociale medier. Interessen blev født af min interesse for musik, hvor jeg skulle arrangere et event - hvordan fik jeg folk til at komme? Sidenhen er det blevet til konkret uddannelse og mere erhvervserfaring. Jeg kan især godt lide at arbejde med events, hvilket jeg i høj grad får lov til i min dagligdag. Det der giver mig det største kick i mit arbejdsliv er når jeg kan gøre en lille ting for kunden, som gør at de kommer i mål ⭐Fun fact: Jeg er en ret dygtig trommeslager og du finder mig nok oppe foran til Copenhell ✝ "

- Daniel, paid social specialist

 

De 3 vigtigste arbejdsopgaver: 

 • Kampagneoptimering: Hvordan kan vi gøre kundens nuværende kampagner endnu bedre? Helt lavpraktisk betyder det, at du kigger dine kunder igennem (typisk e-commerce kunder). Gennemgang af nøgletal i annonceadministrator sammenlignet med andet data. Her valideres der op mod aftalte KPI’er. Typisk vil der også være ugemøder/månedsmøder med kunden, så vi sikrer en god kommunikation. Denne arbejdsopgave fylder ca. 50% af din arbejdsuge 
 • Koordinering: Kommunikation med kunderne omkring fremtidige kampagner. Det er vigtigt, du prøver at være på forkant i forhold til indkomne kampagner. Vi har selvfølgelig nogle ting vi ved der kommer såsom Black Friday osv. Men kunderne kommer også til dig og skal have hjælp til planlægning af kampagne fx. nye varer eller lign. Derfor er det super vigtigt at være tæt på kunden, så vi kan planlægge så meget som muligt. Denne arbejdsopgave fylder ca. 30% af din arbejdsuge
 • Potentialeanalyse: Har vi nogle ideer som kan hjælpe kunden? Èn af vores kunder er en bank, som gerne vil have leads på kunder der skal købe bolig. Hvordan får vi flere af dem? Hvilket potentiale har ideen? Du kommer til at bruge noget tid på at hjælpe kunden med ideer til deres paid. Her holder vi typisk månedsmøder, hvor vi kan brainstorme sammen. Udover det har vi også check in kl. 9, hvor man kan få sparring på fx. ideer eller andet relevant. Denne arbejdsopgave fylder ca. 20% af din arbejdsuge

 

Fedt! Hvordan ved jeg om jeg er et match?

Du har formentlig noget erfaring med paid social, hvor du kan vise hvad din kunde/du har opnået. Ellers er det vigtigt, du kan se dig selv arbejde tæt sammen m. Daniel, Rasmus, Tobias og Surenth (tjek dem evt. ud på LinkedIn). 

Det er også vigtigt, du har lyst til at få Anders som leder (tjek også ham ud på LinkedIn). Du må også gerne ringe til Anders og snakke med ham - han er ikke farlig, selvom han er chef

Til slut skal det nævnes at vi er et performance marketing bureau, så der er gang i den og vi registrerer en andel af vores timer - det skal du trives med. 

 

Vi vil gerne frabede os den motiverede ansøgning. Hvis du har et opdateret CV, så send det. Ellers så send et link til din LinkedIn profil. 

Du må gerne svare på disse spørgsmål: Beskriv en case med paid SoMe, som du er virkelig stolt af - hvorfor? Ligeledes, beskriv en case, hvor du måske fandt ud af, at du kunne have gjort noget anderledes. Hvad ville du have gjort? 

Bare få linjer til hver. 

 

Arbejdssted: Ikast (Gratis parkering og tæt på togstationen). Vi vil dog helst at arbejdsstedet som udgangspunkt er på kontoret af hensyn til kultur, kollegaskab og sparingsmuligheder. 
Tid: Fuldtid (som udgangspunkt) 
Opstart: Hurtigst muligt - men vi venter gerne på den rigtige 
Kontaktperson: Anders Stokholm Jessen - tlf: 25 36 89 99 / mail: aj@wemarket.dk

 

Vi mener, at rigtig mange virksomheder i dag fortjener et ordentligt marketingbureau. Derfor har vi en sund tilgang af kunder. Faktisk forventer vi at vi i WeMarket beskæftiger 300 medarbejdere i 2030 fordelt på bureauet i Ikast og vores andre selskaber - vi er i dag lige i underkanten af 70. 

 

Rekrutteringsproces: 
Vi ved du er spændt på at få svar på din interesse i stillingen, derfor prøver vi selvfølgelig at kigge det tilsendte igennem hurtigst muligt. Derefter vil du enten få afslag eller få mulighed for et 15 minutters onlinemøde m. Anders. Hvis vi fortsat synes din profil er spændende vil du blive inviteret til en samtale. Her vil det være leder og evt. en kommende kollega som deltager. Alle kandidater der har været til onlinemøde eller samtale vil få mundtlig afslag.

 

Tip en venDetaljer

Digital Marketing Manager

WeMarket AS Publiceret 22. marts 2024
Ansøgningsfrist: Løbende

Brænder du for marketing og forretningsudvikling? Så har vi stillingen til dig! 

I WeMarket brænder vi for at være den bedste investering i marketing vores kunder nogensinde har foretaget.

Vi udvikler vores kunders forretning gennem marketing med skræddersyede løsninger ud fra vores kunders målsætninger og behov. 
Du vil i stillingen som Digital Marketing Manager, få ansvaret for samspillet mellem Specialister i WeMarket og dine kunder.

Som Digital Marketing Manager er du med til at lægge strategien og sætte den driftsmæssige retning for kundernes marketingindsatser og har samtidig den fornemme opgave hele tiden at sikre, at vores kunder får mest mulig valuta for deres penge og samlede indsats.

Det er fuldstændig afgørende for vores kunders succes, at hele teamet omkring kunden arbejder ud fra de bedste forudsætninger. Det er disse, du skal skabe i samspil med kunden.

Dine ansvarsområder og opgaver:

At være Digital Marketing Manager er en central rolle i teamet på en kunde. Du driver processen sammen med resten af holdet, og der er altid sparring at finde hos dine kollegaer. 

 • Drive dine kunders marketingindsatser som om det var din egen forretning. Det kræver marketinganalyser, indsigter og indblik i potentialer for at kunne sætte retningen på kundernes vegne. 
 • Facilitere møder med dine kunder hos os og dem, med udgangspunkt i gode præsentationer og rapporter. 
 • Udarbejde roadmaps og marketingplaner sammen med resten af marketingteamet, samt sikrer intern progression i indsatsen. 
 • Du har det kølige overblik i dine kunders budgetter og at vi performer derefter.
 • Projektleder indsatser både hos WeMarket og for kunderne. 
 • Observerer potentialer for kunderne i nye discipliner og indsatser
 • Holde dig opdateret på nye muligheder indenfor digital marketing til gavn for kunderne - i tæt samspil med vores andre Marketing Managere og vores Business Director.

Vi ønsker følgende af dig: 

Bemærk: Vi tror på, at samspillet af kompetencer skaber den værdifulde helhed. 
Så kan du krydse et par af punkterne af, så tøv ikke med at ansøge, hvis du føler dig motiveret.

 • Et brændende ønske om at levere det absolut bedste til kunden.
 • Flere års erfaring med kundekontakt (fx service, salg eller undervisning).
 • Marketingerfaring fra bureau eller stilling med ansvar for hele eller dele af virksomhedens marketing.
 • Solidt kendskab til flere af de mest kendte marketingplatforme såsom Facebook, Google Ads, SEO, e-mail marketing osv. 
 • Hjemmevant i excel og powerpoint (eller tilsvarende)
 • God forretningsforståelse. Måske har du selv drevet virksomhed eller har en uddannelsesmæssig baggrund inden for erhvervsøkonomi, innovation eller forretningsudvikling.
 • Nyder at have flere bolde i luften på samme tid.
 • Proaktiv, nysgerrig og klar på at tage ansvar, når der opstår udfordringer eller muligheder.

Vi tror som sagt på, at den rette person kan gøre en forskel, selv hvis du kun matcher nogle af kriterierne. 
Så tøv ikke med at ansøge, hvis du brænder for at arbejde med os!

Vi tilbyder derudover:

 • Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og erfaring samt løbende lønsamtaler.
 • En central plads på holdet i en virksomhed, som brænder for at være kundernes bedste marketinginvestering nogensinde.
 • En unik mulighed for at arbejde med nogle af de dygtigste marketingfolk i Danmark.
 • Fantastiske kollegaer, som hjælper hinanden med at blive bedre, og som passer på hinanden.
 • Grundig onboarding og oplæring samt løbende uddannelse og opkvalificering.
 • Tydelige mål og rammer, så du og vi ved, hvad vi løber efter.
 • Ordnede arbejdsforhold med bl.a. udviklingssamtaler, frokostordning, pension og sygeforsikring.
 • Gode karrieremuligheder med mulighed for at avancere i organisationen. Det vil være muligt at specialisere sig yderligere samt at få personale- og ledelsesansvar, ligesom løbende videre- og efteruddannelse kan prioriteres i fællesskab.

Ligesom os, tror du på, man kommer længst med:

 • Ærlighed og ordentlighed
 • At yde stor service og gå langt for kunder
 • At hjælpe kollegaer
 • At kommunikere tydeligt

Når du bliver en del af WeMarket, bliver du en del af et loyalt fællesskab hvor trivsel, ærlighed og nærhed er i højsædet.
Vi vil have det fedt, når vi går på arbejde. Når vi kommer hjem, vil vi sparke døren op og være fyldt med positiv energi fra en veloverstået arbejdsdag.

Vi håber ovenstående har vækket din interesse. 

Vi vil allerhelst fortælle om os selv til en samtale, men herunder får du et kort resumé:
WeMarket er et digitalt marketingbureau med lokationer i Ikast og Kolding og underliggende datterselskaber med i alt ca. 65 medarbejdere. 
Vi hjælper en bred palette af kunder med hele eller dele af deres markedsføringsindsats. 
Vi har ét fokus for øje: Vi vil være den bedste investering i marketing, kunden nogensinde har foretaget.
 

Arbejdstid: Fuldtid
Arbejdssted: Strøget 38, 7430 Ikast
Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt - vi er dog tålmodige, da personen skal være den helt rigtige. 

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores virksomhed og mulighederne i stillingen. 
Har du spørgsmål, kan du kontakte vores Business Director, Rasmus Stouby, på mail rst@wemarket.dk, og ønsker du at søge stillingen, kan du via klik på knappen nedenfor starte din ansøgning. 


Vi indkalder løbende til samtaler, og glæder os til at høre fra dig.
P.S. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så søg alligevel. Det kan være, vi er meant to be
 

Tip en venDetaljer

Head of Content & Creative

WeMarket AS Publiceret 12. marts 2024
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Head of Content & Creative

I WeMarket brænder vi for at være den bedste investering i marketing vores kunder nogensinde har foretaget. Derfor søger vi en passioneret og ambitiøs Head of Content & Creative til at styrke vores hold med kreativitet og indholdsekspertise.

Som Head of Content & Creative vil du være den centrale figur på holdet og være med til at skabe vækst og værdi for vores kunder gennem en stærk kombination af kreativitet og strategi.

Du vil stå i spidsen for et team, der i dag arbejder dedikeret med Paid Social. Derudover vil du også få ansvaret for at definere, udvikle og integrere vores kreative ydelser på tværs af ydelser, marketingkanaler og teams. 

Du vil i tæt samarbejde med vores COO, Business Director samt den øvrige ledelse forme strategien for dit team og herefter have det primære ansvar for at eksekvere den. 

Dine ansvarsområder bliver:

 • Sikre kvalitet i WeMarkets kreative output
 • WeMarkets kreative produkt herunder:
  • Framework og proces for ensartethed af kreativer og content for vores kunder på tværs af kanaler og teams. 
  • Kommercialisering af kreative ydelser.
 • Drive performance i teamet som tæller 3 Paid Social Specialister, 1 Content Creator, 1 grafiker og senere på året en copywriter, som du vil være med til at ansætte. 
 • Facilitere faglig og personlig udvikling for teamet med henblik på at løfte kreative kompetencer. 
 • Sikre kommerciel succes for teamet
 • Koordinere og sikre leveringssikkerhed i teamet, herunder fordeling af opgaver og leads.
 • Varetage og udvikle dine egne kunder, med fokus på kreativitet og indholdsstrategi.

Fordelingen mellem ledelse og drift af egne kunder vil som udgangspunkt være 70/30.
Men som en del af livet i et bureau, vil den fordeling hele tiden rykke sig til den ene eller anden side.  

Dine konkrete arbejdsopgaver bliver: 

 • I samarbejde med og baseret på input fra Specialister og kolleger udarbejde vores ways of work, så vi har en ensartethed i kvalitet og approach - men kundens unikke situation for øje. 
 • Udvikle og integrere WeMarkets kreative produkter. 
 • Afholdelse af udviklingssamtaler månedligt med Specialisterne i Teamet.
 • Afholdelse af vores månedlige Team-møde.
 • Løbende sparring med de andre Specialister omkring content og kreativer på tværs af WeMarkets kunder. .
 • Varetagelse af en lille skare af kunder. 

Vi ønsker følgende af dig: 

Bemærk: Vi tror på, at samspillet af kompetencer skaber den værdifulde helhed. 
Så kan du krydse et par af punkterne af, så tøv ikke med at ansøge, hvis du føler dig motiveret.

 • Et brændende ønske om at levere det absolut bedste produkt til kunden.
 • Solid erfaring indenfor digital marketing, herunder kreativt design og indholdsstrategi.
 • Dybdegående forståelse for kreativt design, indholdsstrategi og digital marketing.
 • Stærke ledelses- og kommunikationsevner med dokumenteret erfaring i at motivere og udvikle et team - eller ambitioner om at opnå denne erfaring.
 • Det er ønskeligt at du har Paid Social erfaring. 
 • Forstår at præmissen for ledelse er at skabe resultater gennem andre
 • Nyder at have flere bolde i luften på samme tid.
 • Proaktiv, nysgerrig og klar på at tage ansvar, når der opstår udfordringer eller muligheder.

Vi tror som sagt på, at den rette person kan gøre en forskel, selv hvis du kun matcher nogle af kriterierne. 

Så tøv ikke med at ansøge, hvis du brænder for at arbejde med os!

WeMarket tilbyder dig: 

 • En central plads på holdet i en virksomhed som brændende ønsker at lave Danmarks stærkeste marketing koncept.
 • En særlig mulighed for at få en meget indflydelsesrig rolle i et af Danmarks bedste marketingbureauer. 
 • Stort ansvar men med tæt støtte fra WeMarkets COO. 
 • Det nødvendige udstyr for at varetage jobbet, samt en lønpakke som matcher kvalifikationer og indsats

Når du bliver en del af WeMarket, bliver du en del af et loyalt fællesskab hvor trivsel, ærlighed og nærhed er i højsædet.

Vi vil have det fedt, når vi går på arbejde. Når vi kommer hjem, vil vi sparke døren op og være fyldt med positiv energi fra en veloverstået arbejdsdag.
Vi håber ovenstående har vækket din interesse. 

Vi vil allerhelst fortælle om os selv til en samtale, men herunder får du et kort resumé:

WeMarket er et digitalt marketingbureau med lokationer i Ikast og Kolding og underliggende datterselskaber med i alt ca. 65 medarbejdere. 
Vi hjælper en bred palette af kunder med hele eller dele af deres markedsføringsindsats. 

Vi har ét fokus for øje: Vi vil være den bedste investering i marketing, kunden nogensinde har foretaget.

Arbejdstid: Fuldtid
Arbejdssted: Strøget 38, 7430 Ikast
Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt - vi er dog tålmodige, da personen skal være den helt rigtige. 

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores virksomhed og mulighederne i stillingen. 
Har du spørgsmål, kan du kontakte vores COO, Anders Jessen, på mail aj@wemarket.dk, og ønsker du at søge stillingen, kan du via klik på knappen nedenfor starte din ansøgning. 

Vi indkalder løbende til samtaler, og glæder os til at høre fra dig.

P.S. Hvis du er i tvivl, om det er noget for dig, så søg alligevel. Det kan være, vi er meant to be

Tip en venDetaljer

Personlighedstest internt

WeMarket AS Publiceret 8. marts 2024
Ansøgningsfrist: Løbende

I WeMarket bruger vi Garudas personlighedstest til at få en fornemmelse af, hvilke af de 4 primære faktorer, der præger din profil mest. 

Der er ikke noget rigtig eller forkert.
Det er ligeledes heller ikke en 100% sandhed af dig som person. 

I stedet bruges det til at give et pejlemærke for, hvordan vi interne skal tilpasse vores kommunikation. 
Er du resultatorienteret (rød) og vil gerne have tingene kommunikeret direkte og kortfattet? 
Er du detaljeorienteret (grå) og vil gerne have mange detaljer og en klar struktur i kommunikationen? 

Alt sammen spiller ind i dit daglige virke - og det forsøger vi at tage højde for. 

Ved at klikke på "ansøg" kommer du igennem en række spørgsmål, som skal give os (og måske også dig selv) indsigt i din personprofil. 

Det er vigtigt, at du sidder et sted, hvor du kan besvare uforstyrret i fred og ro. 

Tip en venDetaljer

Marketing Praktikant

WeMarket AS Publiceret 21. februar 2024
Ansøgningsfrist: Løbende

Drømmer du om at blive klogere på digital markedsføring og bureau-branchen? Så har vi praktikpladsen til dig!

Vi leder aktuelt efter en marketingpraktikant, som vil arbejde med ambitiøse og søde kolleger og kunder, mod et fælles mål om vækst - til glæde og gavn for alle.

Vi tilbyder en praktikplads, hvor du i samarbejde med specialister og VækstPartnere (projektledere & konsulenter fra WeMarket) arbejder benhårdt på at være de bedste indenfor vores fag, men hvor der også altid er plads til at være nysgerrige, stille spørgsmål og lære. 

Vi tror nemlig grundlæggende på at de bedste resultater kommer af fælles viden og forståelse - derfor arbejder vi enormt tæt sammen - både internt, men også med kunderne. 

Tænker du: "Yes - det er lige praktikpladsen for mig!" - så læs endelig videre.

 

Vi forestiller os, at du: 

(Bemærk: Vi tror på, at samspillet af kompetencer skaber den værdifulde helhed. Så kan du vinge et par af punkterne af, så tøv ikke med at ansøge, hvis du er motiveret. Vi kan lære dig det hele!)

 • Brænder for at arbejde med marketing. Hvad enten det er Paid Search, Social Media, SEO, Amazon eller E-mailmarkedsføring
 • Er ivrig efter en hverdag med digital markedsføring. 
 • Er ambitiøs i dit arbejde
 • Bor i en overskuelig afstand fra Ikast
 • Har mulighed for at være i praktik i minimum 3 måneder
 • Du må meget gerne have haft fingrene i digital markedsføring, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en brændende interesse for faget og har lyst til at lære.


I løbet af din praktikperiode, lærer du hvordan man arbejder med online marketing hos et digitalt marketingbureau, indenfor et givet område som primær omdrejningspunkt, men med mulighed for opgaver indenfor flere discipliner. Dine arbejdsopgaver kan eksempelvis bestå af opsætning af annoncer, optimering, vedligehold og rapportering for vores kunder. 

 

Til gengæld tilbyder vi: 

 • Et spændende praktikforløb med hands-on arbejde fra dag 1
 • Masser af ansvar og rig mulighed for faglig udvikling
 • Grundig oplæring i digital markedsføring
 • En praktikplads hvor der altid er mulighed for fastansættelse såfremt matchet er der 
 • Du kan desuden se frem til at blive en del af en virksomhed med masser af fart på, hvor vi gør en dyd ud af at kombinere høj faglighed og ekspertise med højt humør. Vi vil have det sjovt, når vi går på arbejde. Det er nemlig på den måde, at vi leverer de bedste resultater for vores kunder!

 

Vi håber ovenstående har vakt interesse. Så lad os fortælle lidt mere om os selv!

WeMarket er et digitalt marketingbureau med lokationer i Ikast og Kolding. Vi hjælper en bred palette af lokale kunder med hele eller dele af deres markedsføringsindsats. Vi har ét fokus for øje:  - Vi vil være den bedste investering kunden nogensinde har foretaget. Det er vi for nogen kunder, for andre er vi ikke. Men vi går på arbejde med denne ambition hver dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

P.S. Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så søg alligevel. Det kan være vi er meant to be

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.